Βίσση: Μήνυμα στήριξης σε Σεφερλή με... σπόντες!

03.11.2014
Μετά την Ελένη Μενεγάκη και η Άννα Βίσση στηρίζει ανοιχτά τον Μάρκο Σεφερλή και ο ηθοποιός θα πρέπει να νιώθει υπέροχα που δύο σημαντικές κυρίες ψηφίζουν «δαγκωτό» την αφεντιά του!

Γιατί δεν είναι και λίγο κοτζάμ «Απόλυτη» να σου στέλνει προσωπικό μήνυμα, να δηλώνει τον ενθουσιασμό και τη χαρά για την επιτυχία σου και μάλιστα να ρίχνει και τρελή σπόντα στους απέναντι! Ατάκα – δηλητήριο, λέμε, έσταξε η Βίσση για το Πρωινό των Λιαγκοσκορδέων.

«Δεν έχει ανάγκη τα κουτσομπολιά, έχει το γέλιο και το γέλιο το έξυπνο» ήτο η ατάκα της «Απόλυτης» και δεν χρειάζεται μεγάλη ευφυΐα για να καταλάβεις πού πήγαινε η «ταβανόπροκα». Η Άννα έκανε ποδαρικό στα βιντεάκια κι έστειλε ένα πολύ γλυκό βίντεο στον Σεφερλή, ο οποίος όσο το έβλεπε ήταν συγκινημένος από τα τρυφερά λόγια της.

«Έμαθα για την επιτυχία σας. Δε την πρόλαβα live. Έβαλα να τη δω στο youtube. Είδα την έναρξη σας, είδα και κάποια άλλα και ομολογώ ότι χάρηκα πάρα πολύ γιατί ξέρεις ότι σε συμπαθώ. Και σε θεωρώ πολύ ταλαντούχο άνθρωπο και δε θα ήταν δυνατόν να κάνεις στην τηλεόραση κάτι που δε θα είχε τουλάχιστον επιτυχία. Αλλά αυτό είχε και στυλ και χαίρομαι γιατί βλέπω πολλές τέτοιες εκπομπές και στην Αγγλία και στην Αμερική και όπου γυρνάω και διαλέγουν τις περισσότερες φορές παρουσιαστές που είναι έξυπνοι, έχουν χιούμορ, είναι κωμικοί γιατί ο κόσμος το έχει ανάγκη αυτό το πράγμα. Δεν έχει ανάγκη τα κουτσομπολιά, έχει το γέλιο και το γέλιο το έξυπνο. Διάλεξες πολύ ωραία ομάδα. Οπότε καλή επιτυχία και πιστεύω θα την έχετε γιατί πιστεύω το καλό πράγμα αναγνωρίζεται» είπε χαρακτηριστικά.

Τώρα, θα μου πεις εσύ ότι η Βίσση είναι κολλητή και κουμπάρα της Χριστίνας Πολίτη. Λεπτομέρειες