Μελέτη vs Λιάγκα: «Ντράπηκα για τον ίδιο»!

04.11.2014
Τέλος φαίνεται ότι δεν έχει η κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με τον Γιώργο Λιάγκα, αφού η παρουσιάστρια φροντίζει κάθε λίγο και λιγάκι να... δυναμιτίζει το κλίμα.

Πριν λίγο καιρό η Ελεονώρα είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Λιάγκα, διότι έχει σοβαρούς λόγους. Και τώρα μέσα από τη συνέντευξη της στο περιοδικό People, μάς αποκαλύπτει το λόγο κι έχει να κάνει με πρώην σύντροφο της.

Ο Λιάγκας είχε σχολιάσει μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή πολύ άσχημα τον τότε αγαπημένο της, κάτι που την έκανε έξαλλη. Και ντράπηκε και πολύ. «Αισθάνθηκα μεγάλη ντροπή για τον ίδιο. Είχε αποκαλέσει τον τότε σύντροφό μου “τσαντάκι και αξεσουάρ”. Για μένα πες ό,τι θες, όχι όμως για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας από σπόντα» αποκάλυψε χαρακτηριστικά. και μας έλυσε έτσι την απορία.

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό, η Μελέτη είχε αποκαλύψει ότι είχε δώσει μία συνέντευξη στον Λιάγκα, αλλά επειδή τού τα «έχωνε» εκείνος, την «έκοψε» και δεν προβλήθηκε ποτέ. Με το μπαρδόν, αλλά έτσι ούτε εμείς θα πηγαίναμε στου Λιάγκα.