Αυτή ήταν η αντίδραση Λιάγκα στα 60αρια του Σεφερλή

05.11.2014
Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, το βράδυ της Τρίτης (3/11) και μίλησε για όλα. Εννοείται και για τα νούμερα τηλεθέασης και τη "μάχη" που δίνει φέτος με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι όντως είναι «νουμεράκιας» (όπως πολλοί τον έχουν αποκαλέσει) και κάθε πρωί βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, κάθεται και αναλύει ο ίδιος τα νούμερα, προκειμένου να δει τι είναι αυτό που έχει ανταπόκριση στους τηλεθεατές και τι όχι.

Ο Λιάγκας, όμως, δεν ασχολείται μόνο με τα δικά του νούμερα, αλλά και των αντιπάλων, ενώ θυμήθηκε και τα νούμερα της Ελένης Μενεγάκη, όταν την είχε απέναντι. Και με πολυ ωραίο τρόπο φρόντισε να την... καρφώσει, λέγοντας ότι εκείνη τότε έκανε 12 με 13% τηλεθέαση.

Όσο για τον Μάρκο Σεφερλή παραδέχτηκε ότι είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος που είχαν τα πεντε χρόνια που βρίσκονται στην πρωινή ζώνη. Και για πρώτη φορά αποκάλυψε πώς αντέδρασαν με τη Φαίη όταν πήραν στα χέρια τους τη "λυπητερή" με τα 60αρια του Μάρκου, στην πρεμιέρα.

Τα μαντάτα, που λες, τους βρήκαν στο κρεβάτι και μόλις είδαν τα νούμερα, γέλασαν. Εξάλλου, σε τέτοιες περιπτώσεις ή που γελάς ή που... κλαις. Τέλος, ο Λιάγκας αναφέρθηκε στην περιφημη φάρσα του Σεφερλή στο ζευγάρι των ηλικιωμένων και ω τι έκπληξη, τον υπερασπίστηκε λέγοντας οτι ο ηθοποιός είναι άπειρος στο ζωντανό κι έπρεπε να τον προστατέψουν οι συνεργάτες του. Επίσης, αποκάλυψε ότι στο Πρωινό σταμάτησαν τις τηλεφωνικές φάρσες, διότι απέναντι ο Σεφερλής τις κάνει καλύτερα!

Αυτή κι αν είναι έκρηξη... ειλικρίνειας!