Ρούλα: Το "άδειασμα" από παλαιό συνεργάτη & η απάντηση της

06.11.2014
Τον Δήμο Μυλωνά, τον γνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, όταν έκανε πρωινό στην πάλαι ποτέ ΕΡΤ, αλλά και από τον Πρωινό Καφέ στα χρόνια του ΑΝΤ1. Οι δυο τους είχαν τραγουδήσει μάλιστα και το περίφημο... "είχα πάει λαϊκή"

Κι ενώ θα πίστευε κανείς ότι οι παλαιοί συνεργάτες θα είχαν τουλάχιστον τα χρόνια εκείνα καλές σχέσεις, με όσα είπε ή καλύτερα με τις σπόντες του Μυλωνά, φάνηκε το ανίθετο. Ο ηθοποιός/τραγουδιστής "άδειασε" τη Ρούλα, ενώ έδειξε έντονη δυσφορία κι εκνευρισμό όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέμενε να τον ρωτάει για εκείνη και τη συνεργασία τους.

«Όταν κάναμε το πρωινό στην ΕΡΤ, η Ρούλα δεν ήξερε πώς να μιλήσει, πού να πάει, πώς να σταθεί... Εγώ ήμουν ο γνωστός» ήταν το χαρακτηριστικό "άδειασμα" του Μυλωνά. Και δεν ήταν αυτά τα μόνα λόγια που είπε για την πρώην συνεργάτιδά του, αφού προηγουμένως είπε ότι τη "συμπονεί". Ο Αρναούτογλου απόρησε για ποιο λόγο να τη συμπονέσει, αφού είναι μια χαρά. Και τότε εκείνος απάντησε.... "ότι δείχνει προς τα έξω πως όλα είναι καλά"!!!

Και να σκεφτείς ότι οι δυο τους έχουν να συναντηθούν από την εποχή του Πρωινού Καφέ, ενώ η τελευταία φορά που την είχε πάρει τηλέφωνο ήταν πριν λίγα χρόνια, όταν η Ρούλα ήταν άρρωστη.

Ωστόσο, το "άδειασμα" του Μυλωνά δεν πέρασε ασχολίαστο από την Κορομηλά, η οποία λίγο αργότερα έγραψε στο Twitter. «Γελάσαμε κι απόψε. Αχ Θεέ μου. Τι άλλο πια; Σιωπώ»