Νομικού: Η παμμέγιστη κοτσάνα για την Ιουλιέτα!

11.11.2014
Καλύτερα να μασάει, παρά να μιλάει η Δούκισσα Νομικού, στο Dancing with the stars. Ή άντε να περιορίζεται στις ατάκες «Ήσουν υπέροχη», «χορέψατε τέλεια» και άλλα τέτοια.

Γιατί, για κάτι παραπάνω το πανέμορφο girl δε φαίνεται να το έχει. Τρανή απόδειξη, για να μη μας πεις κι εμπαθείς, είναι η παμμέγιστη κοτσάνα που πέταξε στο τρίο Live το βράδυ της Κυριακής.

Η Δούκισσα, που λες, φαίνεται ότι δεν έχει διαβάσει Σαίξπηρ και το χειρότερο δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να της πει την ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Κι έμενε το πανέμορφο μοντέλο όλα αυτά τα χρόνια με την εντύπωση ότι την Ιουλιέτα τη δολοφόνησαν! Αλλά να ναι καλά το Dancing που εκτός από χορό, μαθαίνει και στην παρουσιάστρια και πέντε πραγματάκια.

Στο Live, λοιπόν, ο Θάνος Πετρέλης και η ντάμα του χόρεψαν πάσο ντόμπλε, όπου υποδύθηκαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Και μόλις πλησίασαν την Δούκισσα, εκείνη τούς έστειλε αδιάβαστους με την ερώτηση – κοτσάνα που έκανε. «Στο τέλος την σκοτώνεις;» ρώτησε τον αοιδό κι έμεινε ο Πετρέλης να την κοιτά σαν... χάνος. Δεν ήξερε ο άνθρωπος αν τούτη αστειεύεται ή σοβαρολογεί.

Αλλά η Δούκισσα επέμενε να ρωτά «Ποιος την σκότωσε παιδιά την Ιουλιέτα;»και ο άνθρωπος βεβαιώθηκε.... Οι υπόλοιποι γέλασαν με την ψυχή τους με την κοτσάνα της ενώ η ίδια μόλις της σφύριξαν από το κοντρόλ τι είπε, άρχισε να αυτοσαρκάζεται. Αλλά να που κάποια πράγματα δεν είναι για γέλια. Μόνο για κλάματα!