Έξαλλη η Συνατσάκη με Οικονομόπουλο! (χώσε Μαίρη)

12.11.2014
Καλεσμένος στο «ΟΛΑ Μπιμπ» ήταν το βράδυ της Τρίτης (11/11) ο Νίκος Οικονομόπουλος. Και μπορεί ο αοιδός να μην εκστόμισε βωμολοχίες, πολλά όμως που είπε, ειδικά για τις γυναίκες, χρειάζονταν... μπιμπ!

Γιατί βλέπεις, ο Οικονομόπουλος σε αυτά που πιστεύει για τη θέση της γυναίκας στο σπίτι, είναι... 100 χρόνια πίσω από τα βόδια!

«Είμαι παλαιών αρχών. Ήμασταν στο τραπέζι, έτρωγε ο παππούς και η γιαγιά έπρεπε να μαζέψει το τραπέζι. Έτσι έμαθα. Κι εγώ όταν τρώω, δεν σηκώνω το πιάτο μου. Δεν το κάνω εσκεμμένα, απλά έτσι έμαθα από τον παππού. Πιστεύω ότι η γυναίκα στο σπίτι έχει κάποιες συγκεκριμένες δουλειές να κάνει. Δε δέχομαι για κανένα λόγο η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Ότι η γυναίκα κάνει κουμάντο στο σπίτι, εγώ δεν το δέχομαι. Δεν είναι ωραίο μόλις τελειώσεις το φαγητό σου να μαζέψει το τραπέζι η γυναίκα; Επίσης, είναι ωραίο να σφουγγαρίζεις εσύ το σπίτι και η γυναίκα σου να διαβάζει εφημερίδα;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και τι ήταν να ακούσει τις επίμαχες δηλώσεις η Μαίρη Συνατσάκη; Έγινε έξαλλη και του τα έχωσε μέσα από το Πρωινό. «Δε μπορώ να δεχτώ με τίποτα, με καμία Παναγία, ότι η εικόνα αυτή του παππού η πολύ γλυκιά, πρέπει να την κουβαλάς μαζί σου και να την φέρνεις σαν συμπεριφορά στο 2014 που ζούμε και να μην σηκώνεις το πιάτο σου. Δεν μπορώ να το δεχτώ με τίποτα» είπε έξαλλη η νεαρή παρουσιάστρια.