"Βόμβα": Η Σπυροπούλου «έκλεψε» τη Ζαρίφη από την Ελένη;

12.11.2014
Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με τη φήμη που «έσκασε» στα δημοσιογραφικά γραφεία και θέλει την Κατερίνα Ζαρίφη να μετακινείται στην εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου!

Όπως όλοι ξέρουμε κι έχουμε καταλάβει, το «Σπίτι, σπιτάκι» της Σπυροπούλου είναι υπό κατάρρευση, διότι δεν της φτάνουν οι αποχωρήσεις, έχει και τα νούμερα που δε λένε να ανέβουν. Έτσι, το κανάλι σε μία ακόμη προσπάθεια για να στηρίξει την εκπομπή της μικρής ξανθιάς παρουσιάστριας, έκανε την απίστευτη κίνηση και πήρε από τη «βασίλισσα» Ελένη την αγαπημένη της συνεργάτιδα!

Μιλάμε για απίστευτο σκάνδαλο και τρελή ίντριγκα στην οικογένεια του Alpha, σε περίπτωση που ισχύει η φήμη, αφού με την κίνηση αυτή φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Σπυροπούλου είναι πιο πάνω και από το βαρύ πυροβολικό του καναλιού! Εξάλλου, η επιλογή να πάρουν τη Ζαρίφη στο «σπιτάκι» της Σπυροπούλου, μόνο τυχαία δεν είναι. Πριν λίγο καιρό, η Κατερίνα είχε πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή και ήταν η μοναδική φορά που έκανε νούμερα και ανταγωνίστηκε στα ίσα την Κατερίνα Καραβάτου!

Κι ενώ η φήμη – βόμβα δεν έχει σχολιαστεί από τους ανθρώπους της Κάντζας, έρχεται η απουσία της Ζαρίφη για δεύτερη μέρα από την εκπομπή της Ελένης, που την ενισχύει σχεδόν πανηγυρικά. Την Τρίτη (11/11) η Μενεγάκη είχε δικαιολογήσει την απουσία της αγαπημένης της συνεργάτιδας, λέγοντας ότι είναι άρρωστη από την ίωση που «θερίζει» και ότι θα λείψει για μερικές μέρες για... λόγους ασφαλείας.

Κι ενώ όλοι υποθέσαμε ότι πρόκειται για γαστρεντερίτιδα και ότι το Λενιώ την έβαλε σε καραντίνα, επειδή είναι έγκυος και φοβάται, ήρθε η υγιής Ζαρίφη να την διαψεύσει! Πώς; Από τη μία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ότι έπαθε δηλητηρίαση, άρα δεν είναι κολλητική κι άρα δεν παίζουν οι... λόγοι ασφαλείας. Κι από την άλλη, η Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (12/11) πήγε κανονικά στη ραδιοφωνική της εκπομπή. Και το τρελό κέφι που είχε, δεν μαρτύρησε... αρρώστια!

Και για κερασάκι στην τούρτα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, στη θέση της στο πάνελ καθόταν η Αλεξάνδρα Τσόλκα! Μυστήριο; Πλέον ναι. Επίσης, κυκλοφόρησε κι άλλη μία φήμη, που υποστηρίζει ότι η Σπυροπούλου θέλει και την αρχισυντάκτρια της Μενεγάκη, Ελένη Γελαλή! Αλλά η τελευταία αρνήθηκε ευγενικά, επικαλούμενη φόρτο εργασίας!!!