Αγριεύει η κόντρα Σεργουλόπουλου - Μανωλίδου!

13.11.2014
Και από το πουθενά ξεπετιέται μία κόντρα, που ακόμη και τώρα αδυνατούμε να πιστέψουμε. Γιατί βλέπεις ο ένας εκ των πρωταγωνιστών και αυτός που την ξεκίνησε είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος η αλήθεια είναι, δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ξεκατινιάσματα.

Η δεύτερη πρωταγωνίστρια είναι η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία (άγνωστο γιατί) προκάλεσε την έκρηξη του Φώτη, επειδή σχολίασε ότι στο DWTS δεν ξεχωρίζει τον σταρ από τον χορευτή.

Ο Σεργουλόπουλος σχολίασε την ατάκα της Μανωλίδου (που μεταξύ μας ειδικά για το φετινό κύκλο βρίσκει πολλούς σύμφωνους) μέσα από την εκπομπή του, με σκληρά λόγια, λέγοντας ότι κι εκείνη πριν πάει στο show δεν την ήξερε κανείς, αφού έκανε μία κίτρινη εκπομπή και ότι ήταν γνωστή ως... «Μις Καταρρεύσω»! Εννοείται ότι η Ευγενία δεν άφησε ασχολίαστη την επίθεση του Φώτη, λέγοντας πως αφού ήταν άγνωστη γιατί την καλούσαν συνέχεια στις εκπομπές τους;

Και ήρθε ο νέος γύρος από τον Σεργουλόπουλο που έσπευσε με μπόλικη δόση ειρωνείας (και χολή, που δεν μας έχει συνηθίσει ο αγαπημένος παρουσιαστής) να απαντήσει στην απάντηση της απάντησης ω.... Θεέ μου.


«Βεβαίως είπε ότι η μόνη που ξεχωρίζει είναι η Θάλεια Προκοπίου επειδή είναι η πρωθιέρεια, γιατί από τη γνώση την τηλεοπτική δεν έχει ιδέα, μόνο τις πρωθιέρειες ξέρει επειδή άπτονται του Ελληνικού πνεύματος. Αφού όταν στο σπίτι τους ανάβουν τζάκι, φλόγες κάνουν, δεν ανάβουν τζάκι. Αυτή ως πρωθιέρεια έρχεται, βγάζει τα κάτοπτρα στο μπαλκόνι και καίει τα κούτσουρα. Φοράει τις χλαμύδες και έχει και τον σύζυγο τον βιβλιοπώλη να κάθετε να διαβάζει το ‘’Αρχαίο πνεύμα αθάνατο’’. Όχι δε θύμωσε πολύ, απλώς μέσα στη σύγχυσή της δε θυμάται το παρελθόν. Ναι γιατί έχει σύγχυση και γενικά με το τι κάνει» είπε.

Και τη σκυτάλη πήρε η Μαρία Μπακοδήμου δίνοντας τη δική της εκδοχή στο αν την καλούσαν συνέχεια κι εκείνη δεν πήγαινε: «Συνέχεια την καλούσαμε εμείς; Ούτε μία φορά. Παιδιά δεν ταιριάζουμε καθόλου. Το έχουμε συζητήσει, δεν έχουμε καμία χημεία, δεν περνάμε καλά με καλεσμένους που δεν έχουμε χημεία κι ούτε μία φορά δεν έχουμε μιλήσει με την Μανωλίδου να την καλέσουμε στην εκπομπή.»