Σεφερλής: Απίστευτες ερωτήσεις στον Ιωάννου για τη Ναταλία(vds)

13.11.2014
Σχεδόν ενάμισης μήνας έχει περάσει από τότε που ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε στο Mega με ΜΙΑ και το πρωί της Πέμπτης (13/11) παρακολουθήσαμε την πιο απολαυστική ever συνέντευξη.

Κι αν ο καλεσμένος Μάνος Ιωάννου έπαιρνε λίγο παραπάνω από πλάκα ή είχε έστω λιγάκι χιούμορ (γιατί sorry Μάνε μας, αλλά για νέο παλικάρι, μάς βγήκες κομμάτι... μουντρούχος), η συνέντευξη θα ήτο ακόμη πιο απολαυστική. Αν και στο τέλος, παρέδωσε τα όπλα και ακολούθησε. Δεν υπήρχαν, λέμε, οι ερωτήσεις που του έκανε για τη Ναταλία Γερμανού και για πρώτη φορά στον ενάμιση χρόνο που είναι μαζί το ζευγάρι, πραγματικά γουστάραμε να ακούσουμε για τη σχέση.

Όταν ξεκίνησε, που λες, να τον ρωτάει για τη σύντροφό του, ο Ιωάννου έδειξε αμέσως τη δυσφορία του και με υπονοούμενο του τύπου «Ήρθα σε σένα για να κάνουμε το κάτι διαφορετικό», έσκαψε το λάκκο του! Γιατί, από εκεί και πέρα ο Σεφερλής έκανε ΤΟ διαφορετικό. Και ρώτησε το νεαρό ηθοποιό, τι λέει η μαμά του για τη σχέση του με τη Ναταλία κι αν οι δυο τους είναι φίλες!

Ο Ιωάννου αφού γέλασε αμήχανα, απάντησε ότι δεν είναι φίλες. Ωστόσο, ήτο τέτοια η αμηχανία του που το θηλυκό γένος το έκανε αρσενικό κι έλεγε ξανά και ξανά ότι... ο ένας συμπαθεί τον άλλον! Το αποκορύφωμα, δε, της αμηχανίας του είναι που δεν ήξερε την ηλικία της μητέρας του όταν τον ρώτησε ο Μάρκος.

«Νομίζω 57» είπε για να πάρει θεϊκό σχόλιο από Σεφερλή: «Τής ρίχνει της Ναταλίας»! Για να μην πούμε για τα υπόλοιπα σχόλια του, όπως: «Τα Χριστούγεννα που έρχονται τα παιδάκια να σας πουν τα κάλαντα σε βλέπουν μέσα και λένε "Ωχ, μας πρόλαβε άλλος"!».