Τρελό γέλιο: Δες τη Μελέτη... πόρνη να κάνει πιάτσα!

14.11.2014
Το δεύτερο επεισόδιο του Hashtag προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/11) και σε αυτό είδαμε (και γελάσαμε) την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει πιάτσα στη Συγγρού, αλλά και να χορεύει σε strip show!

Βλέπεις, η λέξη που τούς απασχόλησε ήταν η νύχτα. Εξάλλου, η παρουσιάστρια μόλις ξεκίνησε η εκπομπή εξήγησε again στον κόσμο τι είναι το Hashtag.

«Καλησπέρα! Καλώς ήρθατε στο “Hasthtag”. Πολλοί από εσάς ξέρετε τι σημαίνει hashstag και το χρησιμοποιείται συχνά στην καθημερινότητά σας. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν το hashstag αντιστοιχεί στο σήμα της δίεσης, πρωταγωνιστεί συνήθως στα social media και προηγείται μιας λέξης, η οποία γίνεται και θέμα συζήτησης. Αυτό ακριβώς κάνουμε και εμείς εδώ, ανοίγουμε συζήτηση γύρω από μια λέξη. Αποψινό hashstag η λέξη νύχτα. Κάθε λέξη της βιώνεις καλύτερα μέσα από ιστορίες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κι έτσι είδαμε την Ελεονώρα να επισκέπτεται ένα νυχτερινό σχολείο, να επισκέπτεται συνεργείο συγκομιδής σκουπιδιών του δήμου Μαραθώνα, ενώ κοιμήθηκε σε ένα νοσοκομείο προκειμένου να δει τι κλίμα επικρατεί τη νύχτα. Ωστόσο, όλα τα λεφτά ήταν η στιγμή που κατέβηκε στη Συγγρού και με τη βοήθεια της τρανσέξουαλ, Τάνιας Κέλλη ντύθηκε πόρνη κι έκανε... πιάτσα.

Η σκηνή αυτή είχε πολύ γέλιο, όπως και η αντίδραση της, όταν βρέθηκε μπροστά σε υποψήφιο πελάτη. Πήγε κάθισε σε ένα πεζούλι κι έλεγε: «Δεν μπορώ με έχει πιάσει το στομάχι μου. Ο προηγούμενος με γνώρισε; Πρέπει να το κάνω». Μετά πήγε σε ένα strip show, μίλησε με τις κοπέλες που χορεύουν, ενώ και η ίδια έβαλε μαύρη περούκα, φόρεσε καυτό τζιν σορτς, έβαλε και τα παπούτσια και βγήκε να χορέψει στο στύλο. Κι εδώ είχαμε μία απίστευτη αντίδραση από την παρουσιάστρια, η οποία όταν ολοκλήρωσε το show επέστρεψε στα καμαρίνια και φώναζε ότι δεν αντέχει άλλο και θέλει να βγάλει τα ρούχα και να φύγει.