Λιάγκας: Η απίστευτη ειρωνεία για την Ασλανίδου

14.11.2014
Πολύ πατριωτικά έχει πάρει την υπόθεση, The Voice ο Γιώργος Λιάγκας και δεν είναι να πει κάποιος άσχημη κουβέντα για το show, ο παρουσιαστής ορμάει να τον... φάει.

Άλλωστε, το είχαμε εμπεδώσει αυτό πέρυσι για τα καλά. Δεν το είχε εμπεδώσει, όμως, όπως φαίνεται η Μελίνα Ασλανίοδυ, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ, τόλμησε να πει ότι στην αρχή του show, δεν ένιωθε άνετα!

Το άκουσε ο Λιάγκας και γυάλισε το μάτι του. Και δε δίστασε μέσα από το Πρωινό να ειρωνευτεί την coach, με την οποία συνεργάζονται στο Voice.


«Ήμουν λίγο φοβισμένη. Πέρασα το στάδιο του να φοβάμαι να μιλήσω καθαρά. Τώρα νιώθω πιο άνετα. Είχα βρεθεί σε ένα περιβάλλον που δεν μου ήταν οικείο. Πρώτη φορά εκτέθηκα τόσο πολύ στην τηλεόραση. Ένιωθα ότι ήταν όλα καινούργια για εμένα. Πλέον είμαι ο εαυτός μου. Ό, τι είναι να πω θα το πω», ήταν τα λόγια της Μελίνας που προκάλεσαν τον παρουσιαστή.

«Της έπεσε άσχημα το Voice της Μελίνας. Άσε ρε Φαίη τώρα! Ονειρευόταν ότι θα πάει μια μέρα στο ΟΑΚΑ και θα τη χειροκροτούν από κάτω 55.000 άνθρωποι;» είπε με μπόλικη δόση ειρωνείας, ενώ δε δεχόταν κουβέντα από τη σύζυγό, η οποία προσπαθούσε να του εξηγήσει τι ήθελε να πει η Ασλανίδου!