Θρίλερ με τη Σπυροπούλου! Κόβεται από το πρωινό;

17.11.2014
Αλυσιδωτές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στο "Σπίτι, σπιτάκι και όχι φτωχοκαλυβάκι" της Σπυροπούλου και μετά το ξαφνικό κλείσιμο της εκπομπής μία ώρα νωρίτερα την Κυριακή (16/11) το μέλλον της παρουσιάστριας μοιάζει με... θρίλερ

Οι φήμες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ενώ η νεαρή ξανθιά μοιάζει να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση από την έναρξη της εκπομπής μέχρι σήμερα. Στο τιμ επικρατεί πανικός, ενώ το κανάλι που στηρίζει με πάθος τη Σπυροπούλου μοιάζει εκτεθιμένο από τη συμπεριφορά της. Το κλίμα για εκείνη είναι βαρύ, ενώ όπως ακούσαμε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, σκέφτεται ακόμη και να αποχωρήσει!

Μεταξύ μας, η Δευτέρα Παρουσία είναι πιο στανταράκι από την... ηρωική έξοδο της Κων/νας, αλλά σύμφνα με τους συνεργάτες της Λαμπίρη, το άσχημο κλίμα είναι μη αναστρέψιμο και δεν πρόκειται να πάνε ψηλά. Έτσι, η Σπυροπούλου ετοιμάζεται να αποχωρήσει από μόνη της από το "Σπιτάκι της", ενώ είναι άγνωστο αν θα συνεχιστεί το πρόγραμμα και χωρίς αυτήν.

Ωστόσο κι εδώ είναι το ωραίο (και αστείο) της υπόθεσης, όπως ακούστηκε, τα τηλεοπτικά σχέδια της Κων/νας στρέφονται στην παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής, όπως αυτή που παρουσιάζει η Μαρί Κυριακού στον ΑΝΤ1. Να δούμε τη Σπυροπούλου να βγάζει το... Τζακ τον Μπιζελάκη (όπως λέμε Μάικ Φασολάκης) και τι στον κόσμο.

Αυτό, όμως, δεν είναι το μοναδικό σενάριο που ακούσαμε για το μέλλον της ξανθιάς παρουσιάστριας στον Alpha. Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό εκτίμησε ότι η Σπυροπούλου θα πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη όταν εκείνη θα λείψει για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Ναι, μωρέ αυτό που δε λέει να παραδεχτεί ότι περιμένει.

Όπως και να έχει, η Σπυροπούλου με τα απίστευτα και αντί-επαγγελματικά καμωματα της κατάφερε η ίδια να στήσει τον εαυτό της στον τοίχο.