Βόμβα: Η Ελένη δεν είναι έγκυος, αλλά θα μείνει η Σπυροπούλου

17.11.2014
Σεισμός στη showbiz με δύο βόμβες: η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι έγκυος!!! (Και αυτό το φούσκωμα τι είναι; Ανεμογκάστρι;) Και η Κων/να Σπυροπούλου σύντομα θα μείνει έγκυος!!!

Τάδε έφη, Σεβάν ο μελλοντολόγος. Ο κύριος που πέρυσι ως καλεσμένος στα Καρντάσιανς είχε προβλέψει ότι η Δέσποινα Βανδή θα είναι η μεγάλη νικήτρια του Voice. Κι έπεσε μέσα, επαναφέροντας το όνομα του στη μόδα, μετά από τις εμφανίσεις του στα πάλαι ποτέ show της Ρούλας Κορομηλά. Από τότε, κάθε φορά που ο Σεβάν επισκέπτεται την Ελλάδα κάνει και από δυο τρεις προβλέψεις για πρόσωπα της επικαιρότητας.

Σε μία προηγούμενη επίσκεψη και πριν ξεκινήσει ο Μάρκος Σεφερλής, ο μελλοντολόγος είχε προβλέψει ότι το Mega θα είναι ο μεγάλος νικητής της ζώνης. Και τις πρώτες μέρες φάνηκε ότι επιβεβαιωνόταν πανηγυρικά, μέχρι που έγινε η ανατροπή. Αν και ο Σεβάν και στην τελευταία του επίσκεψη επιμένει ότι το Mega με ΜΙΑ θα τερματίσει πρώτο με δύο μονάδες διαφορά.

Κι εκεί που φανταζόμαστε ότι ο Σεφερλής ακούγοντας τον Σεβάν στη ραδιοφωνική εκπομπή, όπου βρέθηκε ως καλεσμένος, θα άνοιγε σαμπάνιες, ήρθε το μεγάλο ξενέρωμα. Η πρόβλεψη που έκανε για την Ελένη Μενεγάκη έδωσε θάρρος στον Γιώργο Λιάγκα. Γιατί βλέπεις, ο μελλοντολόγος δεν αισθάνεται ότι το Λενιώ είναι έγκυος! Και τι είναι μάνα μου αυτό το φούσκωμα; Ανεμογκάστρι; Αλλά φανταζόμαστε πως αν έβλεπε πλάνο της Ελένης, δεν θα χρειαζόταν να αισθανθεί. Απλά, θα έβλεπε...

Και λίγο μετά έριξε άλλη μπόμπα, προβλέποντας ότι η Κων/να Σπυροπούλου θα μείνει σύντομα έγκυος!!! Μάς έστειλε πρωινιάτικα ο μελλοντολόγος. Πάντως, η Κατερίνα Καραβάτου δεν χρειάζεται να αγχωθεί. Ακόμη κι... έγκυος η Σπυροπούλου δε θα βλέπεται κι έτσι εκείνη και ο σύζυγος Κρατερός Κατσούλης θα αναδειχθούν οι μεγάλοι νικητές στην τηλεοπτική τους κόντρα.