Σπυροπούλου: Απίστευτο το παρασκήνιο πίσω από το "κόψιμο"

17.11.2014
Με την περίπτωση της Κων/νας Σπυροπούλου και το ξαφνικό κλείσιμο της εκομπής της κατά μία ωρα νωρίτερα, ασχολήθηκαν και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Μάλιστα, τα όσα αποκαλύφθηκαν είναι απίστευτα.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς σε τηλεφωνική σύνδεση αποκάλυψε το απίστευτο παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε κι έκανε την Σπυροπούλου να πάρει την απόφαση να "κόψει" την εκπομπή.

«Μαθαίνω λοιπόν ότι αυτό δεν ήταν μια απόφαση που είχαν λάβει γιατί υπήρξε κάποιο πρόβλημα, αλλά έγινε πολύ εσπευσμένο, σε τέτοιο βαθμό κιόλας, που άνθρωποι που είχαν περάσει από το μακιγιάζ και περίμεναν να βγουν γύρω στη 1.15 με 1.30 έμαθαν τελικά που είναι το ξεβαφτικό και δε χρειάζεται. Από συνεργάτες της εκπομπής μέχρι και καλεσμένοι" αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.


Και πρόσθεσε: "Στη σύσκεψη λοιπόν με όλο το team και με τον άνθρωπο που έχει αναλάβει αρχισυνταξία αυτό το Σαββατοκύριακο, εγκρίθηκε από όλους η σκαλέτα της εκπομπής, η ροή της εκπομπής, ακόμα και από την ίδια τη βασική παρουσιάστρια και πήγαν ο καθένας σπίτι του. Το Σάββατο έβγαλαν την εκπομπή, την Κυριακή το πρωί είδαν τα νούμερα τηλεθέασης, μάλλον δεν ικανοποίησαν, κι έτσι όπως προχωρούσε η εκπομπή, γύρω στις 12.15, ειδοποιεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τη θεματολογία της ώρας από τη 1 έως τις 2 και λέει ότι θέλει να σταματήσει την εκπομπή»