Ελένη: Ατάκα - δηλητήριο για το DWTS

18.11.2014
Καλεσμένο τον Τζωνη Καλημέρη, λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από τον Alpha, είχε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης (18/11). Και τη συζήτηση των δύο μονοπώλησε ο Alpha, σε σημείο κουραστικό η αλήθεια είναι.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, που ξανά και ξανά αποκαλούσε τον Alpha... «το κανάλι μας» έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα του σταθμού, ενώ εξέφρασε και τη μεγάλη της χαρά που είναι πρώτο σε τηλεθέαση!

Μόνο γουρνόπουλα στην τάβλα που δεν έφερε για να πανηγυρίσουν τις επιτυχίες. Ωστόσο, την καλύτερη ατάκα την ακούσαμε δια στόματος Ελένης, όταν ο Καλημέρης αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού τους, που φέτος τα πηγαίνει περίφημα.

«Κατάφεραν να κάνουν ένα τέλειο αισθητικά δελτίο. Επειδή ξέρω πως λειτουργούν οι κάμερες, το στούντιο, αυτή η χορογραφία, ένα Dancing with the stars για ειδήσεις έχει κάνει ο Βασίλης» είπε ο διευθυντής προγράμματος. Και τότε το Λενιώ έριξε την ατάκα – δηλητήριο για το show, όπου ο Γιάννης Λάτσιος είναι φίρμα – κριτής: «Ευτυχώς με επιτυχία, γιατί για το άλλο dancing φέτος δεν είναι η χρονιά του. Είναι αυτό που λες, αν πάει κάτι καλά άστο και λίγο να ξεκουραστεί και το ξαναφέρνεις, δεν υπάρχει λόγος να το ξεζουμίσεις τέσσερα χρόνια»!