Πανικός στον ΑΝΤ1: Κόβονται οι Τρίχες

20.11.2014
Δεν το έχει ο Νίκος Μουτσινάς με τον ΑΝΤ1, δεν το έχει. Πρώτα ως παρουσιαστής του Πρωινού Καφέ είδε την αφεντιά του να «κόβεται» εν μία νυκτί, και τώρα που επέστρεψε στον... τόπο του εγκλήματος ως ηθοποιός βλέπει να επαναλαμβάνεται το ίδιο... εφιαλτικό σενάριο.

Κι αυτό διότι οι πολυδιαφημισμένες «Τρίχες των Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, όπου πρωταγωνιστεί ο Μουτσινάς, κόβονται... γουλί! Το σήριαλ αν και ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, διέψευσε τους πάντες, αφού «βολόδερνε» στις χαμηλές θέσεις του πίνακα της AGB. Οι Τρίχες αποδείχτηκαν... τρίχες στην τηλεθέαση και οι φήμες αμέσως οργίασαν για αιφνίδιο κόψιμο.

Τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, στον ΑΝΤ1 σκέφτηκαν πιο ψύχραιμα κι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε απότομο κόψιμο, αλλά να ολοκληρωθεί η σειρά στα 22 επεισόδια, όπως είχε συμφωνηθεί αρχικά με την παραγωγό εταιρεία.

Εξάλλου, στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν, σου λέει, να αποτινάξουν από πάνω τους τη ρετσινιά που οι ίδιοι – εδώ που τα λέμε – κόλλησαν ότι «κόβουν» απότομα τις σειρές. Βλέπε: Αμάρτημα της μητρός μου, Γιούγκερμαν παλαιότερα κι ένα σωρού τούρκικα σήριαλ. Έτσι, οι Τρίχες θα προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα και ήρεμα και ωραία – λέμε τώρα – θα ρίξει τίτλους τέλους τον Ιανουάριο.