Έξαλλη η Τσιμτσιλή, τα χώνει στην Τζούλια Νόβα

20.11.2014
Τι το ήθελε η Τζούλια Νόβα να δηλώσει ότι θα ήθελε λιγότερο κουτσομπολιό σε κάποιες εκπομπές; Ήρθε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και σα να έχει τη... μύγα και μυγιάζεται, έγινε έξω φρενών με το σέξι μοντέλο.

Και με μάτι που έβγαζε φωτιές από την οργή, τα έχωσε μέσα από το Happy day στην Τζούλια του Μάρκου Σεφερλή. «Δε θα πω τη γνώμη μου για τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, αλλά αυτό που θα ήθελα, είναι να υπήρχε λιγότερο κουτσομπολιό σε κάποιες εκπομπές. Το κουτσομπολιό δεν ενοχλεί μόνο εμένα αλλά τον περισσότερο κόσμο» ήταν η δήλωση της Νόβα στο περιοδικό ΕΓΩ, που έκανε έξαλλη την Τσιμτσιλή.

«Την κάναμε σταρούμπα την Τζούλια Νόβα, για να κρίνει τώρα και τις εκπομπές μας! Κατάλαβες; Γιατί αν η Τζούλια συμβούλευε τα διευθυντικά στελέχη του Alpha θα έλεγε για παράδειγμα: “δεν μ΄αρέσει ο Παπανώτας. Είναι πολύ κίτρινος. Κάνει κουτσομπολιό”. Είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι, αλλά την γνωρίζουμε 2-3 μήνες τώρα» είπε. Και αναρωτιόμαστε αν την Τζούλια την έκανε... σταρούμπα η Τσιμτσιλή ή ο Σεφερλής.

Αλλά δε σταμάτησε εκεί το χώσιμο. Σχολίασε με τον ίδιο τρόπο και τη δήλωση του μοντέλου από την Ουκρανία ότι θα την ενδιάφερε να παρουσιάσει μία εκπομπή, που θα είχε να κάνει αυστηρά με μόδα ή διακόσμηση.

«Αυτή βγαίνει με δυο μήνες στην τηλεόραση και προσδιορίζει και το είδος. Δεν θέλει εκπομπή ο, τι κι ο, τι. Θέλει εκπομπή διακόσμησης ή ομορφιάς!» σχολίασε η Τσιμτσιλή κι ακόμη ψάχνουμε στη συνέντευξη της Νόβα, αν είπε σε κάποιο σημείο... «καμπούρα» τη Σταματίνα που τα πήρε τόσο πολύ μαζί της!