Ελένη: Θα μιλήσει για την εγκυμοσύνη της στον Θέμο;

02.12.2014
Συνέντευξη στο περιοδικό Γυναίκα έδωσε η Ελένη Μενεγάκη, όπου η ίδια εμμέσως παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη της, ενώ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στο κείμενο που υπέγραψε, παραδέχτηκε ανοιχτά ότι η επί χρόνια φίλη του είναι έγκυος!

Αλλά ως φαίνεται αυτό δεν είναι αρκετό και κάποιοι περιμένουν την Ελένη να βγει με τη ντουντούκα ή με το χέρι στην κοιλιά και να βροντοφωνάξει: «Ακούει; Περιμένω το παιδί του Μάκη»!

Έτσι, νέα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες θέλουν τη Μενεγάκη να πηγαίνει στο «ΟΛΑ Μπιμπ» κι εκεί να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη! Βλέπεις, οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τον Θέμο Αναστασιάδη είναι παραπάνω από καλές και όσες φορές έχει πάει ως καλεσμένη του νιώθει άνετα και ανοίγεται αρκετά.

Βέβαια, το γεγονός ότι το «ΟΛΑ Μπιμπ» φιλοξενείται στον ΑΝΤ1, όπου διευθυντής προγράμματος είναι ο Γιάννης Λάτσιος, μάλλον αποτελεί λεπτομέρεια. Ή την καλύτερη ίντριγκα; Για σκέψου, να ξεστομίσει η Ελένη το πολυπόθητο «είμαι έγκυος στο παιδί του Μάκη» στον ΑΝΤ1; Η τέλεια ίντριγκα δεν το συζητάμε.

Πάντως, ο Βαγγέλης Περρής όταν ρωτήθηκε σχετικά, είχε μία άγνοια για το θέμα. Ωστόσο ευχήθηκε να συμβεί. "Μακάρι να είναι έγκυος - τα οπτικά σημάδια προς τα εκεί οδηγούν - κα μακάρι να το ανακοινώσει σε μας!" δήλωσε χαρακτηριστικά.