Απειλές Λιάγκα: "Θα τους πάρει όλους ο διάολος"!

02.12.2014
Τι ήταν να πει ο Λάκης Γαβαλάς στο «ΟΛΑ Μπιμπ» ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα ζητούσε την παραίτηση του, αν έκανε εμφάνιση με κραγιόν στο Voice; Έγινε έξαλλος ο παρουσιαστής και θίχτηκε τα μάλα.

Γιατί σου λέει, εγώ δεν έχω ζητήσει ΠΟΤΕ την παραίτηση κάποιου και δε μπορείς εσύ Λάκη Γαβαλά να με κατηγορείς!

«Επειδή τώρα μίλησε επί προσωπικού... Εγώ ποτέ δεν είπα ότι θα ζητούσα παραίτηση... Αυτά που είπε είναι λίγο ακατάληπτα. Επειδή τον συμπαθώ, θέλω να του πω ότι αν ο κάθε Λιάγκας δεν σχολιάζει αυτά που κάνει, τον αναιρεί. Ο Λάκης αυτά τα φοράει για να τον σχολιάσει κάποιος» σχολίασε φανερά εκνευρισμένος το πρωί της Τρίτης (2/12) μέσα από την εκπομπή του.

Έξαλλη, όμως, έγινε και η Φαίη Σκορδά και από τις σπάνιες φορές (που πρέπει να καταγραφούν στα πρακτικά) στήριξε το σύζυγο. «Αρλούμπες λέει ο Γαβαλάς» σχολίασε.

Και η Σάσα Σταμάτη, όμως, στήριξε Λιάγκα, και μπορεί να μη φίλησε Σταυρό, όμως, είπε ότι ο παρουσιαστής ΠΟΤΕ δεν έχει ζητήσει την παραίτηση συνεργάτη του!

«Επειδή ο Λάκης είπε για παραίτηση και τον Γιώργο τον ξέρω πέντε χρόνια, όχι μόνο δεν θα ζητούσε παραίτηση, αλλά έχει κανονίσει άνθρωποι να μη χάσουν τη δουλειά τους» αποκάλυψε η πανελίστρια.

Και ο Λιάγκας τότε τη ρώτησε: «Έχω διώξει άνθρωπο εγώ ποτέ; Μην ανοίξω το στόμα μου, γιατί έχω προκληθεί πολύ τις τελευταίες ώρες. Ας μην το ανοίξω. Αστο καλύτερα γιατί θα πάρει πολλούς ο διάολος».

Άνοιξε το βρε Λιάγκα μας, να έχουμε να γράφουμε....