Πώς ο ΑΝΤ1 φέρνει τη Φαίη αντιμέτωπη με Γαβαλά!

03.12.2014
Μπορεί η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Τρίτης (2/12) να τα εβαλε με τον Λάκη Γαβαλά και να άσκησε μέχρι βέτο για εκείνον, στο Πρωινό, αλλά λογάριαζε χωρίς τον... ΑΝΤ1!

Γιατί βλέπεις το κανάλι θα φέρει την παρουσιάστρια αντιμέτωπη με τον... οχτρό της! Όπως όλοι ξέρουμε κι έχουμε διαπιστώσει και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, η Σκορδά πρόκειται να χορέψει στο DWTS!

Η συμμετοχή της στο show είχε συζητηθεί από πέρυσι, αλλά λόγω εγκυμοσυνης, έμεινε για φέτος. Και τώρα, που το show δεν πάει καλά σε νούμερα, η εμφάνιση της Φαίης είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Και ποιος είναι κριτής στο DWTS; Ο Λάκης Γαβαλάς!

Έτσι, η παρουσιάστρια, όπως συνηθίζεται να γίνεται και με τους καλεσμένους, αφού χορέψει θα στηθεί μπροστά στην επιτροπή και θα περιμένει την κριτική τους. Μαζί και του Λάκη, τον οποίο η Φαίη εδώ και καιρό, κυρίως λόγω των δηλώσεων του, τον έχει βάλει στη "μαύρη" λίστα.

Και είναι αλήθεια, ότι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία το live αυτό. Γιατί, ο Γαβαλάς που ξέρουμε, δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω!!!