Επιτέλους, ο Ρέμος το είπε: θα γίνει πατέρας!

04.12.2014
την υπόσχεση που έδινε στους ρεπόρτερ κάθε φορά που τον ρωτούσαν για την εγκυμοσύνη της Υβόννης Μπόσνιακ ότι θα τα πούμε σύντομα, κράτησε ο Αντώνης Ρέμος

Ο αγαπημένος τραγουδιστής το βράδυ της Τετάρτης (3/12) ήταν καλεσμένος στα Καρντάσιανς και τη μεγάλη αποκάλυψη την κράτησε για τον κολλητό του, Γρηγόρη Αρναούτογλου! «Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και θα είναι κοριτσάκι» παραδέχτηκε ο τραγουδιστής για πρώτη φορά.

Και πρόσθεσε: «Η Υβόννη το ήθελε πιο πολύ από μένα και με αυτή την επιμονή της με έπεισε να πω «Αξίζει να κάνουμε ένα παιδί και ευχαριστώ την Υβόννη για την επιμονή της». Μάλιστα, ο Αρναούτογλου σχεδόν πήρε από τα μούτρα τον φίλο του, αφού με το που κάθισε στην καρέκλα ο Ρέμος ήταν η πρώτη ερώτηση που του έκανε.

Κι εκείνος δεν του χάλασε χατήρι και όσα δεν είχε πει τους προηγούμενους μήνες, τα είπε στην εκπομπή. Εξήγησε, δε, ότι ο λόγος που δεν το παραδεχόταν τόσο καιρό, ήταν ότι ήθελε να είναι σίγουρος, ενώ αποκάλυψε - αυτό που ήδη ξέραμε - ότι περιμένουν κοριτσάκι! Μάλιστα, η μικρή αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Φεβρουάριο και όπως σχολίασε η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι Υδροχόος.

Επίσης, αποκάλυψε ότι η Υβόννη του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος την ημέρα των γενεθλίων του και ήταν για εκείνον το καλύτερο δώρο που έχει πάρει ποτέ. Τέλος, ο τραγουδιστής μίλησε για τη μητέρα του, η οποία είναι πολύ ευτυχισμένη για το εγγόνι που έρχεται και το περίμενε εδώ και χρόνια. Εξάλλου, όπως είπε ο τραγουδιστής, τόσα χρόνια τα περιοδικά έγραφαν για εγκυμοσύνες .

Με το καλό, λοιπόν, το κοριτσάκι τους