Τσαβαλιά: Πόσο είναι και κρύβει την ηλικία της;

04.12.2014
Ότι θα φτάναμε στο σημείο να έχουμε (ή καλύτερα είχαμε) ένα μυστήριο με την ηλικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη παλιά κι ένα σήμερα με της Έλενας Τσαβαλιά, μας ξεπερνάει!

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όσα ακούγονται και γράφονται για την ηλικία της. Γιατί βλέπεις, πριν λίγο καιρό στο διαδίκτυο υπήρχαν παντού αναρτήσεις, όπου ανέφεραν ότι η Τσαβαλιά είναι... 50 χρονών!

"Λες την ηλικία σου;" ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. " Όχι. Έχω ακούσει να µε λένε και πολύ µεγαλύτερη και πολύ µικρότερη. Έχω δει φωτογραφία µου και από κάτω τη λεζάντα: «∆εν θα το πιστέψετε ότι αυτό το κορµί ανήκει σε µία γυναίκα 50 ετών!», που ως σχόλιο µου θύµισε λίγο την παροιµία «να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω µέλι». (Γελάει.) Ο καθένας µπορεί να µε κάνει όσο θέλει" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κι εξήγησε για ποιο λόγο κρύβει την ηλικία της, αφού για πολλες celebrities έχει πάψει πια να αποτελεί ταμπού. "Θεωρώ ότι οι ηθοποιοί δεν πρέπει να αποκαλύπτουν την ηλικία τους, γιατί ενδεχοµένως, ακόµα και αν η εικόνα τους δεν συµβαδίζει µε τα χρόνια τους, να τους προτείνουν µετά µία συγκεκριµένη γκάµα ρόλων" τόνισε.