Ηλιάκη: Τσακώθηκε με την ενδυματολόγο του DWTS

04.12.2014
Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί τις πρώτες μέρες της Μαρίας Ηλιάκη στον ΣΚΑΙ για προβλήματα στη σχέση της με συνεργάτες της και για απαιτήσεις της, όπως ότι ήθελε δικά της καλλυντικά και μακιγιέζ.

Η παρουσιάστρια διέψευδε τα δημοσιεύματα εκείνα, όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People παραδέχτηκε έναν τσακωμό που είχε με την ενδυματολόγο του DWTS!

Η Ηλιάκη παραδέχτηκε ότι δε νιώθει άνετα με τα ρούχα που τους δίνουν να φοράνε για το χορό και μάλιστα σε ένα Live τσακώθηκε, διότι τής έδιναν να βάλει κοντό μπλουζάκι με κρόσσια! Και ως φαίνεται το ρούχο έκανε... κρόσσια τα νεύρα της!

«Στο δεύτερο live, όπου μου έβαλαν κάτι κρόσσια, τσακώθηκα με την ενδυματολόγο. Δεν ήθελα να βάλω ούτε κοντό μπλουζάκι ούτε κρόσσια, αλλά συνειδητοποίησα στην πορεία πως δεν μπορείς να χορέψεις αλλιώς. Είναι άλλη η φιλοσοφία του κοστουμιού και όλα αυτά δίνουν κάτι στην εικόνα σου» εκμυστηρεύτηκε.

Και συνέχισε: «Πρέπει να φανεί και λίγο πόδι, λίγο μπούστο, πράγμα που στην προσωπική μου ζωή δεν το κάνω. Ο Παύλος, ας πούμε, με θέλει όσο πιο γυμνή γίνεται, για να αναδειχθεί η κίνηση».

Ωστόσο, σε κάποιο επόμενο Live μπορεί να χρειαστεί αν χορέψει με κορμάκι, όπως της επεσήμανε ο δημοσιογράφος. «Χωρίς φούστα; Εντάξει, αν με δω και με κορμάκι, χωρίς φούστα, θα πω ότι είμαι άλλη, όχι εγώ, ότι μου έκαναν λοβοτομή και μου το φόρεσαν» είπε.