«Πούλησαν» τρελά τα Καρντάσιανς με την εγκυμοσύνη της Υβόννης!

04.12.2014
Η εγκυμοσύνη στην τηλεόραση τελικά «πουλάει» τρελά, είτε πρόκειται για έγκυο παρουσιάστρια είτε για παρουσιαστή που θα γίνει πατέρας είτε με καλεσμένο σε... ενδιαφέρουσα.

Εκεί, στα Καρντάσιανς το ήξεραν καλά κι έχοντας ως καλεσμένο τους το βράδυ της Τετάρτης (3/12) τον Αντώνη Ρέμο... έτριβαν τα χέρια τους πριν καν βγουν στον «αέρα»!

Ο τραγουδιστής μπορεί τις προηγούμενες μέρες να πάθαινε... Μενεγάκη, όταν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι για την εγκυμοσύνη της Υβόννης Μπόσνιακ, όμως, στου κολλητού του την εκπομπή, δεν υπήρχε περίπτωση να μη μιλήσει. Τα είπε όλα, λοιπόν, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μέχρι την... τραυματική εμπειρία όταν γνώρισε τον «σκληρό» πεθερό του, και μαζί με το στριπτίζ στο τέλος, έκανε τα μηχανάκια να «τρελαθούν» με τα Καρντάσιανς για πρώτη φορά φέτος.

Έτσι, η εκπομπή έκλεισε με 21,9% στο γενικό σύνολο και 28,4% στα δυναμικά κοινά, ενώ γενικά κινήθηκαν σε υψηλά νούμερα σε όλα σχεδόν τα τέταρτα. Και να φανταστείς ότι από το κανάλι, δε διαφημίστηκε όσο θα έπρεπε ο εκλεκτός καλεσμένος (τα τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα τα «τρώμε» στη μάπα όλη την εβδομάδα), ενώ υπήρχε εμβόλιμη αγωνιστική στο ποδόσφαιρο με ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, που όσο να κάνει πολλοί άνδρες προτίμησαν την αθλητική ενημέρωση.