Γαβαλάς: Η μήνυση σε Σκορδά - Λιάγκα!

05.12.2014
Στα άκρα ήταν έτοιμος να φτάσει ο Λάκης Γαβαλάς την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ειδικά, μετά τα όσα είπαν για εκείνον στο Πρωινό, μετά την περιβόητη δήλωση του ότι... «τρώει την τροφή του σκύλου του».

Η Σκορδά είχε ξεσπάσει στην εκπομπή, ασκώντας ακόμη και βέτο για τον Λάκη στην εκπομπή, ενώ από κοντά του τα «έχωνε» και ο σύζυγος. Έτσι, ο Γαβαλάς που στενοχωρήθηκε πολύ με την επίθεση που του κάνει το ζέυγος τον τελευταίο καιρό, ήταν έτοιμος να κάνει μήνυση!

Αλλά ένα τηλεφώνημα της Φαίης, τον σταμάτησε. Όπως αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day, η Σκορδά τον πήρε τηλέφωνο και του εξηγούσε ότι εκείνος είπε... χοντρό τον Λιάγκα! Αν θυμάσαι, αναφερόταν στα «μπλουζάκια πόλο 15XL» που είχε πει ο Λάκης για τον σύζυγο και ως φαίνεται το ζεύγος το πήρε τόσο βαριά, που έβγαλε στη σέντρα τον επιχειρηματία.

«Με πήρε η Φαίη και μου είπε «Μα είπες τον Γιώργο χοντρό! Μα δεν τον είπα, φαίνεται!» αποκάλυψε ο Γαβαλάς. Και πρόσθεσε: «Η στεναχώρια μου δεν έχει εξατμιστεί ακόμα... Πριν γίνει το τηλεφώνημα της Φαίης ήμουν έτοιμος να κάνω μήνυση... δεν μπορούν να χλευάζουν έναν άνθρωπο για πλάκα».

Κι εξήγησε ότι η σκυλοτροφή του σκύλου του είναι φιλέτο κοτόπουλο ανάλατο με λαχανικά!!!!!!