Ελένη: Διέψευσε στον «αέρα» δημοσίευμα που την αφορά!

22.12.2014
Από τότε που η τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη είναι σιγουράκι, τα δημοσιεύματα ασχολούνται με το γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Θα τον πάρει τον πατέρα του παιδιού της; Θα γίνει ο γάμος στην Άνδρο;

Στο Λονδίνο ή στο Παρίσι; Ή μήπως στο φεγγάρι; Ή μήπως έχουν παντρευτεί και δεν το πήραμε χαμπάρι; Ο κακός χαμός γίνεται.

Μάλιστα, δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας θέλει την Ελένη να παίρνει τον Ματέο μες στις γιορτές και να πηγαίνει ή Λονδίνο ή Παρίσι για έναν μυστικό γάμο! Είναι και η ευχή που έστειλε η ίδια στο κοινό της μέσα από την Real, «Εύχομαι τη νέα χρονιά να προσπαθήσουν όλοι να αλλάξουμε κάτι, έστω ένα πράγμα στη ζωή μας, προς το καλύτερο. Ποτέ δεν είναι αργά για μια καινούργια αρχή!», που ενίσχυσε τις φήμες για γάμο στα ξένα.

Ωστόσο, η Ελένη που όλα αυτά τα χρόνια δε θα μας έχει συνηθίσει να διαψεύδει δημοσιεύματα που την αφορούν, έκανε την ανατροπή και τη Δευτέρα (22/12) διέψευσε μέσα από την εκπομπή της δημοσίευμα που την αφορούσε! Και όχι δεν ήταν τα δημοσιεύματα του γάμου. Αφορούσε για έναν αγώνα που υποτίθεται ότι πήγε να δει την Κυριακή (ΑΕΚ – Ηρακλής Ψαχνών), αλλά όπως εξήγησε η ίδια ποτέ δεν πήγε στο γήπεδο!

Αντίθετα, στο συγκεκριμένο παιγνίδι πήγε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με το γιο του.