Αποχώρηση - σοκ από το DWTS λόγω τραυματισμού!

12.01.2015
Προς το τέλος φτάνει το DWTS αλλά δυστυχώς για έναν διαγωνιζόμενο – και μάλιστα φαβορί για την πρωτιά – αυτό ήρθε πρόωρα. Και με το χειρότερο τρόπο.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το show λόγω τραυματισμού. Ο ηθοποιός την προηγούμενη εβδομάδα είχε τραυματιστεί στη γενική πρόβα και δεν είχε εμφανισθεί στο 11 live.

Δυστυχώς για εκείνον, ο τραυματισμός αποδείχτηκε πιο σοβαρός και δεν του επιτρέπει να κάνει πρόβες για αρκετό καιρό. Στο live της Κυριακής, ο Σπανός βρέθηκε στο πλατό όχι για να χορέψει, αλλά για να αποχαιρετήσει τον κόσμο. Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή με πατερίτσες και είπε: «Το ατύχημα συνέβη την Παρασκευή κατά την διάρκεια των προβών μου για το show. Το πόδι υπέστη διάστρεμμα. Στενοχωριέμαι που δεν θα συμμετάσχω στο live αυτής της Κυριακής γιατί ετοιμάζαμε μια όμορφη χορογραφία mambo. Το αν θα συνεχίσω τις πρόβες για το live της επόμενης εβδομάδας θα εξαρτηθεί από την γνωμάτευση του γιατρού στην αρχή της εβδομάδας. Προς το παρόν μου έχει συστήσει ακινησία. Αν θεωρήσει ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις πρόβες για τις χορευτικές υποχρεώσεις μου χωρίς να του προκαλέσω μεγαλύτερο πρόβλημα, θα με δείτε κανονικά την επόμενη Κυριακή».