Λιάγκας: "Ο Τσίπρας την έχει μεγάλη και τον ενοχλεί"!

16.01.2015
Πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Και μπορεί ο Γιώργος ο Λιάγκας να δυσανασχετεί που την προεκλογική περίοδο κάνει πρωινό και όχι πολιτική εκπομπή, αλλά το χούι του κουτσομπολιού δε λέει να του βγει!

Ο παρουσιαστής το πρωί Παρασκευής (16/1) είπε να κάνει το πολιτικό του σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα. Κι έχουμε να πούμε ότι τέτοιο σχόλιο δεν έχουμε ματά ξανά ακούσει, ενώ μπορεί να περηφανευτεί ότι πρόσεξε κάτι για τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, που κάνείς άλλος δεν το είχε δει μέχρι σήμερα: ο Τσίπρας έχει μεγάλη γλώσσα! Στην κυριολεξία.

«Ξέρετε τι έχει μεγάλο ο Τσίπρας που τον ενοχλεί; Γλώσσα. Αν τον παρατηρήσετε πως μιλάει θα το καταλάβετε. Εγώ εδώ έθεσα ένα νέο στοιχείο στην πολιτική συζήτηση κι εσείς με κοροϊδεύετε» είπε και στο πλατό έγινε της μουρλής.

Κι επειδή είπαμε ότι ο Λιάγκας τρώγεται να κάνει το Πρωινό... Ανατροπή, είπε στους συνεργάτες του την επόμενη Παρασκευή να στήσουν μία κάλπη στο στούντιο και να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους. Πολιτικά βαρόμετρα η Σάσα η Σταμάτη και ο Θέμης ο Γεωργαντάς, όχι αστεία.