Μελέτη - Μάλλης βιώνουν τους πόνους της γέννας! (vds)

06.02.2015
Είδαμε την Ελεονώρα Μελέτη να το ρίχνει στους μπάφους την είδαμε να κάνει πιάτσα στη Συγγρού, να κυνηγάει φαντάσματα και άλλα πολλά κουλά για τις ανάγκες της εκπομπής της, “Hashtag”.

Αλλά να βιώνει τους πόνους της γέννας αυτή και ο Θέμης ο Μάλλης, απλώς μας έστειλε αδιάβαστους! Το τερμάτισαν οι δύο φίλοι και συνεργάτες με τη βιωματική τους εκπομπή, που στο επεισόδιο της Πέμπτης καταπιάστηκαν με τη «γέννηση».

Και αφού είναι σου λέει βιωματική η εκπομπή, έπρεπε να το ζήσει και η παρουσιάστρια. Και αφού δεν προλάβαινε να μείνει έγκυος, είπε να βιώσει τους πόνους της γέννας. Και μαζί της – άγνωσται αι βουλαί του – θέλησε να τους νιώσει και ο Μάλλης!!! Έτσι, το δίδυμο επισκέφθηκε ένα φυσικοθεραπευτήριο, όπου με ειδικά ηλεκτρόδια που μετέφεραν ηλεκτρικό ρεύμα βίωσαν τους πόνους.

Γιατί, όπως εξήγησαν, ήθελαν να κάνουν ένα πείραμα για να δουν ανάμεσα στους οργανισμούς μιας γυναίκας και ενός άνδρα ποιος αντέχει περισσότερο στους συγκεκριμένους πόνους. (Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η ηλεκτροθεραπεία εφαρμόζεται μόνο ως μέθοδος φυσικοθεραπείας και δεν αποτελεί εξομοίωση της γέννας). Η Μελέτη αν κι έδειχνε να πονάει πολύ, άντεξε σε πολύ υψηλότερη τάση από τον Μάλλη, που από τους αφόρητους πόνους που ένιωθε φώναζε και ζήτησε να του χαμηλώσουν την ένταση.