Ελένη: Οι τρελές απαιτήσεις της σε μία φωτογράφηση

19.02.2015
Σφοδρή επίθεση, σχεδόν ξεμπρόστιασμα έκανε προς το πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη εξαπέλυσε η Έλενα Μακρή – Λυμπέρη μέσα από ένα σκληρό κείμενο που δημοσίευσε στο προσωπικό της blog «Elenas Diary».

Το κείμενο αυτό – με τον τίτλο – είναι η απάντηση της εκδότριας του περιοδικού Hello στο εξώδικο της παρουσιάστριας. Και μέσα σε αυτό κάνεις τις απίστευτες αποκαλύψεις για τη «βασίλισσα» της ελληνικής τιβί, μεταξύ αυτών και οι «τρελές» απαιτήσεις που είχε σε μία παλαιότερη φωτογράφηση της για λογαριασμό περιοδικού του τότε Ομίλου Λυμπέρη. Γιατί σύμφωνα με την κυρία Μακρή-Λυμπέρη, τότε είχαν ραφτεί ειδικές κελεμπίες για την Μενεγάκη.

"Τρέχαμε στην Κρήτη και ράβαμε ειδικές κελεμπίες με τον συγχωρεμένο Μιχάλη Ασλάνη), μαμά, με καρότσι, χωρίς καρότσι, βαμπ του Μεσοπολέμου, ακόμα και εξώφυλλο στη VOGUE την έκανα (που αμφιβάλλω αν ήξερε να προφέρει τα ονόματα των σχεδιαστών, και που έδωσα μάχη για να επιβάλω μια tv persona άνω των 40 ετών και μη μοντέλο σ' έναν τέτοιο τίτλο) και σε τόσα άλλα που ξεχνάω" έγραψε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ μας, αλλά αυτό το «αμφιβάλλω αν ήξερε να προφέρει τα ονόματα των σχεδιαστών, και που έδωσα μάχη για να επιβάλω μια tv persona άνω των 40 ετών και μη μοντέλο σ' έναν τέτοιο τίτλο (εννοώντας το περιοδικό Vogue)» δίνει… πόνο στο Λενιώ. Άουτς.