Σκορδά: Η αποκάλυψη για το τρίτο παιδί!

06.04.2015
Το τιμώμενο πρόσωπο σε event γνωστής εταιρείας ρούχων και αξεσουάρ, στην οποία είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας της καμπάνιας, βρέθηκε η Φαίη Σκορδά.

Εκεί ήταν και οι τηλεοπτικές κάμερες, με τις ερωτήσεις σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο να δίνουν και να παίρνουν. Η Σκορδά απάντησε σε όλες, μεταξύ αυτών και αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί.

Βλέπεις, πριν λίγο καιρό, ο Σεβάν ο γνωστός μελλοντολόγος είχε αποκαλύψει στο πρωινό ότι η παρουσιάστρια θα αποκτήσει και τρίτο παιδί! «Θα ήθελα τρίτο παιδί. Στην αρχή δε το σκέφτεσαι καν. Εγώ τουλάχιστον. Στην αρχή όταν πρωτοπήγαμε σπίτι με το μωρό ήταν πολύ. Δε σκεφτόμουν καν. Αλλά γενικά πάντα έλεγα ότι θα ήθελα τρίτο παιδί. Τώρα που αρχίζει λίγο και μεγαλώνει λέω «έλα μωρέ, τι είναι εννιά μήνες και μετά έχεις ένα νινί στην αγκαλιά σου» πότε περνάει ο καιρός».

Η Φαίη μίλησε και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ένα βραδινό σόου, κάτι άλλωστε που στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι ήταν μία από τις επιθυμίες της. «Δε νομίζω ότι θα μου έδινε κάτι. Μου έχουν γίνει και παλιότερα προτάσεις για να κάνω βραδινό αλλά νομίζω πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάνουμε, να μην ζητάμε πολλά. Θέλω να είμαι με το Πρωινό, δεν ζητάω κάτι άλλο. Δε θέλω ρε παιδί μου, δε με νοιάζει» είπε και διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια.

Και δεν ήταν ετούτη η μόνη αποκάλυψη. Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι δεν αισθάνεται σέξι αλλά ως… ο θηλυκός Γκούφυ!