Το "Muppet Show" ξανά στη μικρή οθόνη ύστερα από 19 χρόνια

06.04.2015
Η θρυλική τηλεοπτική έκπομπή ετοιμάζεται για νέο ξεκίνημα!
Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την... επανεκίνηση της θρυλικής εκπομπής "The Muppet Show", 19 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου του επεισοδίου, το 1996.
Τo ABC έχει ήδη παραγγείλει ένα πιλοτικό επεισόδιο για το νέο ξεκίνημα με τα αγαπημένα Muppets. Λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως γνωρίζουμε ότι ο Μπιλ Πρέιντι (Bill Prady) δημιουργός του "The Big Bang Theory" να έχει αναλάβει χρέη σεναριογράφου και παραγωγού από κοινού με τον Μπομπ Κάσελ (Bob Kushell) του "Anger Management", γεγονός που από μόνο του είναι ενδιαφέρον.
Το αρχικό Muppet Show προβλήθηκε πρώτη φορά το 1976 και συνέχισε μέχρι το 1981. Το 1996 έγινε ακόμη μια αρχή ως "Muppets Tonight" από το δίκτυο του ABC, που κράτησε όμως μόλις 10 επεισόδια.
Προφανώς οι ταινίες με της αγαπημένες κούκλες πήγαν τόσο καλά εισπρακτικά που τα αφεντικά αποφάσισαν να τους δώσουν άλλη μια ευκαιρία τηλεοπτικά.
Μέχρι να δούμε τον Κέρμιτ, την Πίγκι, τον Φόνζι και όλους τους άλλους στις γνωστές τους θέσεις, ιδού το κλιπάκι των τίτλων από τη δημοφιλή εκπομπή του χθες.