Σπυροπούλου: Σχολιάζει ανοιχτά τις φήμες για τα προσωπικά της!

08.04.2015
Με μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη συνοδεύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την εντυπωσιακή φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Hope.

Η νεαρή παρουσιάστρια απαντά στα δημοσιεύματα για τις απολύσεις συνεργατών της, ενώ σχολιάζει ανοιχτά τις φήμες για την προσωπική της ζωή. Στην ερώτηση/παρατήρηση ότι υπάρχει ένα περίεργο κρυφτούλι που ψιθυρίζεται από πάρα πολύ κόσμο για τα προσωπικά της, αλλά εκείνη επιμένει να το διαχειρίζεται σα να μη συμβαίνει, η Σπυροπούλου σχολιάζει:

«Δεν υπάρχει κάτι που έχω να επιβεβαιώσω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και δεν προκαλώ. Θέλω να κρίνομαι για τη δουλειά μου. Δεν θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου θα ήταν καλό να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Ό, τι συζητιέται γι' αυτήν είναι εν αγνοία μου και δεν αποκλείεται να αφορά σε πράγματα που μπορεί να ισχύουν»

Για τη φήμη ότι ευθύνεται για την απομάκρυνση κάποιων συνεργατών σου, η απρόσμενη απάντηση της μας ξαφνιάζει. «Καλά, με συνοδεύουν πολλές φήμες ούτως ή άλλως. Δεν είμαι τεμπέλα. Και δεν μπορώ να βλέπω ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που έχουν ανάγκη από δουλειά ενώ κάποιοι άλλοι, που τους έχει δοθεί η ευκαιρία, να μη την εκμεταλλεύονται, να μην κάνουν πράγματα, κι εγώ να εθελοτυφλώ. Θα ήμουν τρελή αν το έκανα αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να απολογηθώ για κάποιον που δεν κάνει τη δουλειά του. Μια απλή παρατήρηση κάνω σε κάποιον, τύπου “γιατί δεν ήρθες στο meeting”, θα πάρει αμέσως άλλη διάσταση. Τα παίρνεις; Τα φέρνεις. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό κι εγώ απ' έξω θα μείνω, όπως και οι συνεργάτες μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.


Στο τέλος, μιλά για τα «χαστούκια» που έχει φάει, από φίλους… φίδι! «Τα χαστούκια μου τα έχω φάει. Αλλά επειδή από τη φύση μου είμαι καλοπροαίρετη, δεν κλείνω τις πόρτες μου απέναντι στους ανθρώπους. Θεωρώ πολύ πιο ανώδυνο το να πληγωθείς από το να σε κάνει αυτό κλειστό απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Να σε κάνει να χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τη φιλία, την αγάπη, τον έρωτα. Μου αρέσει να δίνω τα κλειδιά μου στους άλλους» δήλωσε.