Ποια κρίση; Το τρελό ποσό που πήρε η Ναθαναήλ για ένα ριάλιτι

09.04.2015
Θυμάσαι το ριάλιτι/ εκπομπή «Real housewives», που προβλήθηκε πριν λίγα χρόνια στην τηλεόραση, με πρωταγωνίστριες "επώνυμες" κυρίες των Αθηνών;

Πώς να ξεχαστεί, άλλωστε; Χριστίνα Παππά, Αννίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Ιωάννα Σουλιώτη, Τζο Τόγκου και η αδελφή της Γωγώς Μαστροκώστα, ήταν οι... Νοικοκυρές των Αθηνών, με το κοινό να παρακολουθεί, χωρίς ιδαίτερο ενδιαφέρον η αλήθεια, την καθημερινότητα τους στα spa, τα γυμναστήρια, τις βόλτες, αλλά και στη δουλειά τους.

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι αμοιβές τους για το εν λόγω ριάλιτι, με τη Ναθανήλ χρόνια μετά, να αποκαλύπτει το ποσό που πήρε για να κάνει... big brother της ζωή της! Και θα πάθεις πλάκα με τα χρήματα, αφού πήρε 15 χιλιάδες ολόκληρα ευρώ - και μάλιστα σε περίοδο κρίσης - για τις "Νοικοκυρές".

«Ήταν μια εμπειρία που δε νομίζω ότι με έβλαψε, ίσα – ίσα έβγαλα εύκολα 15.000 ευρώ. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και με ποιες αρχές έχω μεγαλώσει. Ήξερα το αμερικάνικο concept και ήμουν προετοιμασμένη για το τσαλάκωμα. Το έκανα για πλάκα και όχι για να ξαναμπώ στην τηλεόραση, όπως είχε γραφτεί» δήλωσε η Ναθαναήλ, στο περιοδικό Hello.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι το ριάλιτι έγινε σε λάθος εποχή, αφού η χώρα μας τότε περνούσε οικονομική κρίση, αλλά η ίδια δε μετανιώνει για τη συμμετοχή της. «Όχι, δεν μετανιώνω για όσα κάνω» είπε χαρακτηριστικά.