Η Πατρίτσια μετά το σάλο "καρφώνει" τη Βανδή για... ξεκατίνιασμα

15.04.2015
Ο κακός χαμός έγινε στα πρώτα battles του Voice, την Κυριακή του Πάσχα. Η Δέσποινα Βανδή ήρθε αντιμέτωπη με την παίκτρια της, Πατρίτσια Άμπραχαμς την οποία κατηγόρησε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!

Τώρα, η παίκτρια την οποία "έσωσε" την τελευταια στιγμή η Μελίνα Ασλανίδου, προκαλώντας την οργή - λένε - της Βανδή, περνά στην αντεπίθεση, κατηγορωντας την πρώην coach της εμμέσως πλην σαφώς για... ξεκατίνιασμα!

Η Πατρίτσια την Τετάρτη (15/4) βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για το επεισόδιο με τη Βανδή. «Τη λέξη αντιεπαγγελματισμός την έμαθα τώρα. Δεν έπραξα εγώ κάτι τέτοιο. Όταν ξεκίνησε το τραγούδι έπαθα black out και λέω "τι κάνω τώρα"; Και βγήκε αυτή η κραυγή. Δεν ήταν προγραμματισμένο. Το λάθος αυτό που έγινε, ήταν πάνω στη δική μου σειρά, δεν ήταν πάνω στη σειρά της συμπαίκτριάς μου. Παρακάτω στο τραγούδι, η ίδια έκανε μια κορώνα που δεν ήταν μέσα στην πρόβα κι εμένα με έβγαλε στο τέλος. Δεν είπα τίποτα επειδή είμαι επαγγελματίας. Δεν μπορεί κάποιος να μιλήσει για τον χαρακτήρα κάποιου χωρίς να τον ξέρει. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ξεκατινιάσματα. Δεν θέλω να πέσω σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Επειδή σέβομαι τη Δέσποινα, δεν είπα τίποτα. Εμείς, όταν κάναμε την πρώτη πρόβα, πρότεινε η συμπαίκτριά μου να κάνουμε πρόβες μαζί και τα λόγια της κ. Βανδή ήταν: "Ο καθένας το τραγούδι του και σπίτι του".» Και τόνισε ότι δε μπορείς έναν άνθρωπο να τον κράζεις με αυτόν τον τρόπο!

Ωστόσο, από τα "καρφιά" της δεν γλίτωσε ούτε η συμπαίκτρια της, η Angela. «Ακούω να λέει η συμπαίκτριά μου ότι την "κρέμασα" και μετά ήρθε και με αγκάλιασε! Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν θα το κάνω ποτέ αυτό», είπε με νόημα.