Ζίνα & Γουόντερ Γούμαν: Η απόλυτη συνάντηση έγινε

15.04.2015
Δύο από τις πιο διάσημες δυναμικές κυρίες της τηλεόρασης βρέθηκαν μαζί σήμερα, πολλά χρόνια μετά την εποχή που μεσουρανούσαν στη μικρή οθόνη.

Τι συμβαίνει όταν έχουμε μαζί την "Πριγκίπισσα του Πολέμου Ζίνα" (ή Ζήνα, αν προτιμάτε) και την Γουόντερ Γούμαν; Ένα όνειρο που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα θα απαντούσαν οι φανατικοί θαυμαστές τους. Δείτε και μόνοι σας.

Η Λούσι Λόουλες (Lucy Lawless) ενσάρκωσε τη δυναμική Πριγκίπισσα για έξι σεζόν από το 1995 μέχρι και το 2001, ενώ το φινάλε της σειράς, να θυμίσουμε ότι δεν άρεσε καθόλου στους απανταχού φαν που ζουν για τη στιγμή που θα ξαναδούν την αειθαλή ομολογουμένως ηθοποιό να ξαναφορά τη στολή της Ζίνα και να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Οι δύο γυναίκες και οι χαρακτήρες που υποδύθηκαν με τόση επιτυχία έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι έμειναν εκστατικοί όταν τις είδαν να ποζάρουν μαζί τόσα χρόνια μετά.

Η 47χρονη σήμερα Λόουλες έχει εκφράσει δημοσίως τον θαυμασμό της για τη Λίντα Κάρτερ (Lynda Carter) η οποία ενσάρκωσε τηλεοπτικά τη Γουόντερ Γούμαν από το 1975 έως και το 1979, ενώ δεν έκρυψε ποτέ ότι η 63χρονη σήμερα ηθοποιός υπήρξε για την ίδια μεγάλη έμπνευση.