Μελέτη: Χαμός στο δελτίο της με αποχώρηση καλεσμένης

16.04.2015
Ο κακός χαμός έγινε στο δελτίο ειδήσεων του Epsilon που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια ήρθε σε σύγκρουση με καλεσμένη της, η οποία στο τέλος και αποχώρησε.

Σε ένα από τα παράθυρα του δελτίου φιλοξενούσαν τη δήμαρχο Δήμαρχο Τήλου, με αφορμή το κύμα μεταναστών. Μετά την προβολή ενός video για το θέμα της παράνομης μετανάστευσης, η Μελέτη με ευγενικό τρόπο - η αλήθεια είναι - ρώτησε την καλεσμένη της, Μαρία Καμμά Αλιφέρη να τοποθετηθεί για το θέμα σε ό,τι αφορά το νησί της Τήλου.

Ωστόσο, η δήμαρχος για ανεξήγητο λόγο, φανερά εκνευρισμένη, ανέβασε τους τόνους. Μάλιστα, πάνω στην ένταση με διόλου κομψό τρόπο, ρώτησε την οικοδέσποινα ποιο είναι το όνομά της, αφού δεν τη γνωρίζει! Και τότε ήρθε η αποστομωτική απάντηση της Ελεονώρας προς την καλεσμένη της, αφού πρώτα της... συστήθηκε.

«Θα έπρεπε να ξέρετε που φιλοξενείστε τουλάχιστον. Γιατί κι εγώ το όνομά σας δεν το γνώριζα, αλλά το έμαθα. Δεν είναι δική μας δουλειά να σας ενημερώσουμε. Θα πρέπει να ενημερώνεστε και μόνοι σας για κάποια ζητήματα». Στη συνέχεια, η κυρία Καμμά Αλιφέρη είπε ένα «Λυπάμαι πολύ κυρία Μελέτη», έβγαλε το μικρόφωνό της και αποχώρησε.