Ηθοποιός αποκαλύπτει: «Είχα ένα τεράστιο όγκο στον εγκέφαλο»

23.04.2015
Την δική της κατάθεση ψυχής έκανε στα χτεσινοβραδινά «Καρντάσιανς» έκανε η ηθοποιός των 80ς Βέτα Μπετίνη.

Η Μπετίνη που είχε χρόνια να βρεθεί σε τηλεοπτικό πλατό, μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας από την οποία ακόμα αναρρώνει.


«Συγκινήθηκα γιατί έχω πολλά χρόνια να βγω στην τηλεόραση, δεν ήθελα να βγω. Δεν θέλω να κλαίω!Δεν φοβάμαι μην με παρεξηγήσουν, ποιος τους χέζει! Σταμάτησα από το θέατρο πριν δέκα χρόνια και έπεσα σε κατάθλιψη. Νόμιζα ότι ήταν κατάθλιψη. Κι εγώ και το παιδί μου νομίζαμε ότι ήταν κατάθλιψη.

Ένας υπέροχος γιατρός- νευροχειρούργος- αφού έκανα διάφορες εξετάσεις, είδε ότι έχω ένα “τέρας” στο κεφάλι μου. Εδώ δεν το αναλάμβαναν, γιατί έλεγαν ότι μπορεί να πεθάνω στο χειρουργείο ή στην εντατική. Με έστειλαν στη Γερμανία, σε έναν καταπληκτικό γιατρό, ναναι καλά, και επιστήμονας και άνθρωπος, έκατσα ένα μήνα και μου το αφαίρεσε όλο, έγινα καλά.

Είχα τεράστιο όγκο στο κεφάλι, και πάνω στο σημείο που επηρεάζει το συναίσθημα. Αυτός ο σπουδαίος γιατρός, μόλις βγήκα από το χειρουργείο, είπε στον Δημήτρη το γαμπρό μου, “μιλάει, αισθάνεται, νιώθει, περπατάει”, δεν ήξερε ούτε ο γιατρός»!

H ηθοποιός αποκάλυψε πως η ίδια δεν ήξερε ακριβώς το πρόβλημα υγείας που είχε:

«Μου είπαν ότι έχω κάτι στο κεφάλι, ότι δεν είναι τίποτα» εξομολογήθηκε, επισημαίνοντας: «Με βοήθησε η Τζέσυ Παπουτσή και ο άντρας της. Όταν γύρισα ήμουν μια άλλη. Το χειρουργείο έγινε πριν πέντε μήνες, αλλά ακόμα είμαι σε ανάρρωση. Αλλά εγώ ήμουν καλά από τον πρώτο μήνα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι το ένα μου πόδι, αλλά απλά χρειάζεται κολύμπι και φυσιοθεραπεία».

Η Μπετίνη εξομολογήθηκε πως απέφευγε να κάνει εξετάσεις ενώ είχε χάσει τον εαυτό της:

«Δεν χαιρόμουν, δεν αισθανόμουν, δεν έκανα τίποτα. Όλα καλά τώρα! Ο γιατρός δεν πίστευε ότι θα γίνω καλά. Ταλαιπωρήθηκα πολλά χρόνια και στεναχωριέμαι που έχασα τα πρώτα χρόνια με το εγγόνι μου».