Ο Τότσικας απάντησε (με το ζόρι) στις φήμες ότι θα γίνει μπαμπάς

23.04.2015
Καλεσμένος στο Πρωινό Αντ1 ήταν ο Αποστόλης Τότσικας, και φυσικά η κουβέντα πήγε και στη φημολογία εγκυμοσύνης της αγαπημένης του Ρούλας Ρέβη.

Μόλις χτες, ξέσπασε έντονη φημολογία για την πιθανότητα εγκυμοσύνης της φωτογράφου και συζύγου του Τότσικα, Ρούλας Ρέβη.

Φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη μια τέτοια φήμη. Η κουβέντα ξεκίνησε από το γάμο του Τότσικα με τη Ρέβη στο Λος Άντζελες πριν 10 μήνες αλλά και στη σχέση που διατηρούν οι δυο τους τα τελευταία οκτώ χρόνια:

«Είμαστε οχτώ χρόνια μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι, ήμασταν μόνοι μας στο γάμο, με το κουμπαρακι μας το Δημήτρη το Γιαννέτο. Δεν τσακωνόμαστε, όχι πια, δεν είμαστε σε τέτοια φάση πια».

Στη φημολογία που τον θέλει να γίνεται μπαμπάς για πρώτη φορά, ο Τότσικας απάντησε λιτά μεν αλλά έδωσε το στίγμα πως η φημολογία για την εγκυμοσύνη μάλλον ευσταθεί!

«Πολύ καλό, πάμε παρακάτω. Είμαστε μια χαρά», είπε ο Αποστόλης!

Κι επειδή ο Λιάγκας δεν πτοείται εύκολα, ζήτησε να μάθει αν η Ρούλα Ρέβη είναι καλά στην υγεία της μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε πρόσφατα στη μέση της.

Ο Τότσικας τόνισε πως τώρα είναι μια χαρά και πως όλοι περνάμε συχνά τέτοια προβλήματα.

Κι αν νομίζεις πως η κουβέντα δεν ξαναπήγε στο παιδί, κάνεις λάθος. Εκεί ήρθε η ερώτηση του Λιάγκα για το πώς θα αντιμετώπιζε την αλλαγή στη σχέση του με την έλευση ενός παιδιού:

«Είναι σίγουρα μια αλλαγή, δεν ξέρω τι θα γίνει. Τα παιδιά τα λατρεύω, παίζω μαζί τους, από πολύ μικρός ήθελα να κάνω παιδιά. Θα κάνω όσα παιδιά μπορώ να συντηρήσω».

Μιλώντας παράλληλα για τα αισθήματά του για τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, ο ηθοποιός υπήξρε απλά συγκινητικός:

«Αισθάνομαι τα πάντα. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι το καταφύγιό μου. Είμαστε σαν το φοίνικα. Ανανεωνόμαστε. Από την πρώτη μέρα που ήμασταν μαζί, ήμασταν πραγματικά μαζί. Ζηλεύει ο ένας τον άλλο αλλά σε λογικά πλαίσια».

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε την άποψη του Αποστόλη Τότσικα για τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στη συναυλία για το Μίκη Θεοδωράκη και ο ηθοποιός έδειξε πως στηρίζει το Σάκη:

«Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι διχασμένος χρόνια τώρα. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως ξέρει. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω».

Ο Αποστόλης αναφέρθηκε και στην τραγική εμπειρία που είχε πρόσφατα με την είδηση που ήθελε τον πατέρα του να έχει φύγει από τη ζωή:

«Πρόσφατα είχα μια τραγική εμπειρία. Γράφτηκε πως ο πατέρας μου πέθανε. Όλα γίνονται από τα sites και τα blogs για να πάρουν likes και διαφημίσεις. Δεν υπάρχει όριο. Είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να προκαλώ κι εγώ και η Ρούλα, θέλουμε να μιλάμε μέσα από τη δουλειά μας».

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ετοιμάζει τη δική του σειρά με αθλητικά ρούχα ενώ θα συμμετάσχει και σε χαμηλού μπάτζετ ταινία στο Λος Άντζελες, αφού επιλέχτηκε ανάμεσα σε 700 συμμετέχοντες.