"Τελείωσαν" τον ΜακΝτρίμι από το "Grey's Anatomy" (vds)

24.04.2015
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη δημοφική τηλεοπτική σειρά και προειδοποιούμε για... Spoiler!

Στην 11η σεζόν της, η τηλεοπτική σειρά "Grey' Anatomy" είναι μία από τις πιο δημοφιλείς για το κοινό σε όλο τον κόσμο. Οι φαν της όμως βρίσκονται ενώπιων μιας συγκλονιστικής εξέλιξης.

Πολύ ξαφνικό μας ήρθε αυτό καθώς το συμβόλαιο του βασικού πρωταγωνιστή της σειράς, Πάτρικ Ντέμπσεϊ (Patrick Dempsey), ή γιατρού ΜακΝτρίμι, αν προτιμάτε, είχε ανανεωθεί για δύο ακόμη σεζόν και δεν είχαμε λόγο για ανησυχούμε.

Όμως η έκπληξη όμως ήρθε μεγάλη και όχι ευχάριστη.

Όσοι δεν θέλουν ακόμη να ενημερωθούν έχουν σε αυτό το σημείο την ευκαιρία. Μη γυρίσουν σελίδα. Οι υπόλοιποι... εμπρός.

Παρά το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί, η στήλη "Σελίδα Έξι" των New York Times" την περασμένη εβδομάδα μιλούσε για άκρως ντιβίστικη συμπεριφορά του Ντέμπσεϊ στα γυρίσματα τον τελευταίο καιρό, γεγονός που, προφανώς, έκαναν την "έξοδό" του... μονόδρομο.

Έτσι, οι δημιουργοί της σειράς έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να τον... "φύγουν".

Μέχρι να φτάσουμε στη χθεσινή εξέλιξη, ας θυμηθούμε τον έρωτα του Ντέρεκ και της Μέρεντιθ Γκρέι (Meredith Grey) που άφησε εποχή στα τηλεοπτικά.

Ο Ντέμπσεϊ και η Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo) που ενσάρκωσε τη γυναίκα της ζωής του για 11 σεζόν είναι πολύ καλοί φίλοι και εκτός μικρής οθόνης.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Πέμπτη στην Αμερική, ο γιατρός Ντέρεκ Σέπερντ γυρίζει σπίτι και βρίσκεται ενώπιων ενός αυτοκινητιστικού. Βοηθά τους επιβάτες και στα δύο εμπλεκόμενα αυτοκίνητα όμως καθώς συνεχίζει τον δρόμο του, σταματά να μιλήσει στο τηλέφωνο μέσα στη μέση του δρόμου (!) και ένα φορτηγό τον παρασύρει.

Τον τρέχουν στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, ζωντανό αλλά ανίκανο να μιλήσει. Το προσωπικό του νοσοκομείου δεν κινείται με τον σωστό τρόπο και ενώ εκείνος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους πει τι να κάνουν, όμως μάταια.

Ο νευροχειρουργός του νοσοκομείου φτάνει πολύ αργά και ο Σέπερντ κηρύσσεται εγκεφαλικά νεκρός. Η Μέρεντιθ φτάνει αλλά μόνο και μόνο για να πάρει την απόφαση να τραβήξουν την πρίζα.

Και έτσι, προφανώς, κλείνει μια ολόκληρη εποχή!!!

Οι θαυμαστές του "Grey's Anatomy" περιμένουν και την επόμενη σεζόν, που έχει ανακοινωθεί, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς τον ΜακΝτρίμι.

Ή μήπως άλλο καυτό ετοιμάζουν οι δημιουργοί του; Για να δούμε...

Προς το παρόν, ιδού το βίντεο που αφιερώνουν στη "μνήμη" του Ντέρεκ Σέπερντ οι άνρθωποι του Grey's Anatomy στο Facebook! Κλικ και μην ξεχνάτε τα χαρτομάντιλα!!

In loving memory of Derek Shepherd: You will be missed. ❤️❤️❤️#RIPDerek #RIPMcDreamy#GreysAnatomy

Posted by Grey's Anatomy on Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015