Παράνοια: Η Διαβάτη κράζει Ρουβά αλλά θαυμάζει Σεφερλή

24.04.2015
Καλεσμένη συο Μάρκο Σεφερλή βρέθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη και η συμπρωταγωνίστριά της Θάλεια Ματίκα, στην παράσταση «Δύο γυναίκες χορεύουν»

Φυσικά, ο έξυπνος Μάρκος, πήγε μόλις χτες και είδε την παράσταση κι έτσι οι δύο πρωταγωνίστριες ήταν υπερευχαριστημένες από τον παρουσιαστή.

Ειδικά η Διαβάτη ένιωσε τέτοιο ενθουσιασμό που γνώρισε το Μάρκο, που τέτοια λόγια ο Σεφερλής ούτε από την Τσαβαλιά δεν πρέπει να έχει ακούσει:

«Είσαι σπουδαίος ηθοποιός. Ήταν τιμή μου που σε γνώρισα από κοντά. Είσαι ατόφιος και γνήσιος καλλιτέχνης, δεν μιμήθηκες κανένα κι όταν σε βλέπω μου θυμίζεις τους μεγάλους κωμικούς, είσαι η συνέχειά τους, του Κωνσταντάρα, του Χατζηχρήστου».

Πάντως, όταν η κουβέντα έφτασε στο Σάκη Ρουβά και την συναυλία για το Θεοδωράκη, δηλαδή δεν ήρθε, την έφερε ωραιότατα ο Σεφερλής, η Διαβάτη έκοψε και η Ματίκα έραψε.

Η μεν Ματίκα τόνισε πως η πολύπαθη τούτη χώρα έχει βιώσει πολλά τελευταία και όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και η Διαβάτη «οργίασε» πραγματικά:

«Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, να τραγουδά, να χορεύει. Θυμάμαι είχαμε ένα σκυλάκι που όταν άκουφγε το ''Φέρτε μου ένα μαντολίνο'' του Χατζιδάκι, τραγούδαγε κι αυτό. Ας κάνει ό,τι θέλει λοιπόν το παιδί (ο Ρουβάς). Δεν επεμβαίνω, αφού ο Θεοδωράκης του έδωσε την άδεια, στο χώρο μου να μην έρθει και δεν έχω πρόβλημα».