Τατιάνα: Τρελάθηκε από αγωνία για Ευαγγελάτο

24.04.2015
Η Τατιάνα Στεφανίδου μας έχει συνηθίσει να προχωράει σε περισσότερο προσωπικές αποκαλύψεις για το γάμο της με το Νίκο Ευαγγελάτο.

Και είναι από τις ελάχιστες γυναίκες, που δημοσίως έχει παραδεχθεί ότι ζηλεύει το σύζυγό της, ενώ όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί, όπως έχει παραδεχτεί, δεν έχουν βγει ποτέ χωριστά. Έτσι, την Πέμπτη (23/40 με καλεσμένη την Έλενα Τσαβαλιά είχαν κουβέντα για τους γάμους τους.

Και η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο Μάρκος Σεφερλής βγαίνει μόνος του, ακόμη και μέχρι το πρωί, ενώ η ίδια δεν έχει κανένα άγχος ή αγωνία. Ούτε καν ζήλια για τις σόλο εξόδους του συζύγου. Και μία που το άκουσε η Τατιάνα, και μία που τρελάθηκε.

Κι έφερε ένα δικό της προσωπικό παράδειγμα, που έλαβε χώρα την προηγούμενη κιόλας μέρα. Όπως αποκάλυψε, ο Ευαγγελάτος δε βγήκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega λόγω επικαιρότητας κι εκείνη τρελάθηκε, αλλά και τον τρέλανε στα τηλέφωνα για το που είναι!

«Εχθές δεν βγήκε ο Νίκος στο δελτίο και δεν το ήξερα. Δεν μου το είχε πει. Ανησύχησα. Λέω, τι έγινε; Γιατί δε βγήκε; Τσακώθηκε με κάποιον; Έπαθε τίποτα; Τι έγινε; Τον πλάκωσα στα τηλέφωνα και τα μηνύματα. Όταν τελικά τον βρήκα μου λέει, «κάτω από το σπίτι είμαι». Καλά του λέω πότε έφτασες; Κάτι είχε γίνει με την επικαιρότητα και γι αυτό δε βγήκε», παραδέχτηκε.