Η αίτηση "Φέρτε πίσω τον ΜακΝτρίμι" είναι γεγονός -Θα υπογράψεις;

28.04.2015
Σεισμός στα σόσιαλ μίντια από προσπάθεια φανατικών θαυμαστών να... αναστήσουν τον δημοφιλή πρωταγωνιστή του "Grey' s Anatomy".

Η είδηση ότι ο σέξι γιατρός της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς μας... άφησε χρόνους απογοήτευσε τους απανταχού λάτρεις του, οι οποίοι όμως, μετά το αρχικό σοκ περνούν στην "αντεπίθεση".

Όπως μάθαμε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ (Patrick Dempsey) αποτελεί παρελθόν από το καστ της σειράς "Grey' s Anatomy" καθώς παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο για την τρέχουσα 11η και ακόμη μια σεζόν, "η δημιουργός Σόντα Ράιμς δεν μπορούσε να καταπιεί άλλο την ακραία ντιβίστικη συμπεριφορά του και τον... σκότωσε"!

Η εξέλιξη ήρθε τόσο από το πουθενά που πραγματικά προκάλεσε σοκ σε όλους τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς αλλά και του δρος Ντέρεκ Σέπερντ, τον οποίο υποδυόταν ο ηθοποιός, ειδικότερα. Και δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια...

Η αντίδραση των "πληγέντων" ήταν αστραπιαία και αμέσως δημιουργήθηκε μια διαδυκτιακή αίτηση με τον τίτλο "Bring Dr. Derek "McDreamy" Shepard BACK!!!" με στόχο τον προφανή: Να αναστήσουν τον Ντέρεκ.

Αν είσαι κι εσύ από εκείνους που θέλουν πίσω τον ΜακΝτρίμι ΤΩΡΑ, δεν έχεις παρά να υπογράψεις την αίτηση που έχει ως παραλήπτες τη Σόντα Ράιμς, το δίκτυο ABC και τον ίδιο τον Ντέμπσεϊ στο λίνκ change.org.

Τα λόγια που χρησιμοποιούν οι θαυμαστές είναι πολύ σκληρά τονίζοντας εν ολίγοις ότι "δεν μπορείς να πας έτσι απλά και να σκοτώνεις κάποιον που μεταξύ άλλων έχει εμπνεύσει τόσα και τόσα παιδιά να γίνουν γιατροι".

65.000 υπογραφές μέχρι τώρα και στόχος οι 75.000. Φύγαμε...