Το "Homeland" μετακομίζει με... πρωτιά!

29.04.2015
Εκτός ΗΠΑ θα γυριστεί η επόμενος κύκλος της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς καθώς μαθαίνουμε και τα νέα στοιχεία περί πλοκής.

Ακόμη και χωρίς τον "Μπρόντι" το "Homeland" συνεχίζει να έχει φανατικούς οπαδούς παγκοσμίως, οπότε η επόμενη πέμπτη σεζόν αναμένεται με αγωνία. Ιδού τι γνωρίζουμε ήδη για αυτή.

Όπως επιβεβαίωσε το Showtime, τα καινούρια επεισόδια θα γυριστούν εξ ολοκλήρου στο Βερολίνο, γεγονός πρωτόγνωρο για αμερικανική σειρά. Δεν έχει ξαναγίνει.

Η σεζόν θα παρακολουθεί και πάλι την "Κάρι Μάθισον" της Κλερ Ντέινς (Claire Danes) η οποία όμως έχει αποξενωθεί από τη CIA και εργάζεται σε μια ιδιωτική γερμανική εταιρεία ασφάλειας.

Η δράση θα τοποθετείται δύο χρόνια μετά το αμφιλεγόμενο τέλος του τέταρτου κύκλου (που γυρίστηκε στη Νότια Αφρική) και θα έχει ξανά ως επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή -και πιθανότατα τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία.

Αναμένουμε...

Με την ευκαιρία, θυμόμαστε μια εικόνα από τα παλιά. Ο έρωτας της "Κάρι Μάθισον" και του "Νίκολας Μπρόντι", Ντάμιαν Λιούις (Damian Lewis) μονοπώλησε το ενδιαφέρον των θαυμαστών για τρεις ολόκληρες σεζόν.