Τι μαρτύρησε ο δημιουργός Κρις Κάρτερ για τα νέα X-Files;

05.05.2015
Προς τα τέλη Μαρτίου η είδηση ότι τα X-Files θα επανέλθουν με έξι νέα επεισόδια, τα οποία θα γυριστούν μέσα στο καλοκαίρι με τους πρωταγωνιστές Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Γκίλιαν Άντερσον να επιστρέφουν στους ρόλους των Φοξ Μόλντερ και Ντάνα Σκάλυ, οι οποίοι λατρεύτηκαν από το κοινό, είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους φαν.

Τώρα ο δημιουργός των X-Files Κρις Κάρτερ έχει ήδη μαρτυρήσει τα πρώτα spoiler σχετικά με το reboot της σειράς λέγοντας πως πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους τηλεθεατές αφού δεν αποκλείεται ακόμα και χαρακτήρες που τους είχαμε δει να πεθαίνουν να κάνουν την επανεμφάνισή τους. «Όπως έχουμε ξαναπεί για τα X-Files, ακόμα και όταν είσαι νεκρός, δεν είσαι νεκρός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά δε τη σχέση του Μόλντερ και της Σκάλυ, ανέφερε: «Όταν θα επιστρέψουμε θα δούμε ότι η σχέση τους δεν είναι εκεί που την αφήσαμε. Δε θα είναι παντρεμένοι, θα είναι πιο ώριμοι σε όλα τους, ακόμα κι η σχέση τους θα έχει ωριμάσει και θα έχει εξελιχθεί».

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος κι ο Ντουκόβνι ήθελαν να κάνουν μία τρίτη ταινία, η Fox δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο μετά την όχι και τόσο καλή πορεία της δεύτερης, ενώ μία ολόκληρη νέα σεζόν, αποτελούμενη από 25 επεισόδια ήταν αδύνατη λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων των συντελεστών.

Αντίθετα, ένας μίνι κύκλος έξι επεισοδίων όπως και αποφασίστηκε ήταν εφικτός και ο Κάρτερ δήλωσε ότι θα είναι σα μία ταινία διάρκειας έξι ωρών αφού όλα όσα θα δουν οι τηλεθεατές θα «δένουν» μεταξύ τους.