Ζυγούλη: πόσα κιλά πήρε στις εγκυμοσύνες της;

06.05.2015
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Όλα μπιπ» έδωσε η Κάτια Ζυγούλη, η οποία φυσικά και μίλησε για το Σάκη, την καριέρα της, τα παιδιά της αλλά και τα κιλά που πήρε στις τρεις εγκυμοσύνες της.

Η Κάτια μίλησε για το πολύ φαγητό που έκανε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

«Στις εγκυμοσύνες μου ευχαριστήθηκα πολύ το φαγητό. Του έδωσα και κατάλαβε, του έβγαλα τα μάτια είχα ξεφύγει. Είχα “χτυπήσει” και 20 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη, λίγο λιγότερο στην δεύτερη και λίγο περισσότερο στην τρίτη. Τόσο πολύ δεν είχα ξαναφάει στη ζωή μου».

Πώς έχασε τα κιλά των εγκυμοσύνων;

«Αποφάσισα μια μέρα, τέλος, ως εδώ, πρέπει να σταματήσω να τρώω. Ξεκίνησα πάρα πολύ σκληρή γυμναστική. Έκανα χαλαρά πιλάτες γιατί θεωρούσα ότι ήταν εύκολο ώστε να μπορώ να ανταποκρίνομαι την υπόλοιπη ημέρα και στις ανάγκες των παιδιών. Το πιλάτες ξεκίνησε να είναι ενδυνάμωση γιατί δεν άντεχα πάνω από πέντε λεπτά. Η ενδυνάμωση έφερε το ένα, το άλλο... Τώρα κάνω τα πάντα! Ό,τι υπάρχει σε γυμναστική το κάνω».

Κι αν νομίζεις πως ο Σάκης γλίτωσε από τα κιλά της εγκυμοσύνης, κάνεις λάθος. Η Κάτια αποκαλύτπει πως και ο Σάκης είχε πάρει κιλά:

«Στην αρχή, τις πρώτες εβδομάδες είχε πάρει κιλά. Πριν προλάβω να παχύνω εγώ. Και του εξήγησα πως άλλος πρέπει να φουσκώσει και το αφήσαμε εκεί.Και μετά ό,τι δεν έτρωγε ο Σάκης, το έτρωγα εγώ».