Η δημόσια συγνώμη του Παπαδάκη για την «ψυχολόγο- μαϊμού» και την Άνυ [vds]

07.05.2015
Στη σημερινή εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλουμε να ξεκινήσουμε εμείς την κουβέντα χωρίς να μας την ξεκινήσει κανείς άλλος».

«Είπαμε λοιπόν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις αναγνωρίζεις το λάθος σου. Ήταν λάθος μας. Λάθος μας γιατί εν αγνοία μας δώσαμε τη δυνατότητα σε μία κυρία να διεκδικήσει πέντε – δέκα λεπτά δημοσιότητας».

Συνέχισε λέγοντας πως «έχουμε κι εξέλιξη στο θέμα αυτό. Η κυρία συνελήφθη και θα λογοδοτήσει με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Το βράδυ, όμως, πήρε τηλέφωνο πάλι εδώ με άλλο αριθμό τηλεφώνου και ζήτησε να βγει στον τηλεοπτικό αέρα για να ζητήσει και εκείνη συγγνώμη.

Θα μου πείτε “δεν έχετε ευθύνη εσείς;”. Βεβαίως. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από εσάς και πάνω από όλα, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη και από την Εισαγγελία Ανηλίκων, αλλά και από τον ΟΑΚΑ. Ζητήσαμε να βγουν ανοικτά στην εκπομπή και να μας ασκήσουν κριτική. Προσέξτε όμως. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν πρόκειται για ανευθυνότητα στο όνομα του ανταγωνισμού. Την ευθύνη την έχουμε εμείς. Αναμφισβήτητα, ένα μερίδιο ευθύνης ανήκει σε εμάς, αλλά δεν πρόκειται όμως για αυτό το παιχνίδι του ανταγωνισμού, δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση, όμως, φορέας παραπληροφόρησης γίνεσαι όταν μία κυρία κάνει αυτό που κάνει».

Ο παρουσιαστής κατέληξε λέγοντας πως «στο ποσοστό που μας αναλογεί, θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από όλους. Λάθος. Λάθος. Λάθος».