Απίστευτη δήλωση της Φαίης: Γι αυτό παντρεύτηκα τον Λιάγκα!

10.05.2015
Καλεσμένη στην πρεμιέρα της καλής της φίλης, Μαρίας Μπεκατώρου ήταν το Σάββατο (9/5) η Φαίη Σκορδά. Και η παρουσιάστρια μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για το γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη, που λες, εξήγησε για ποιο λόγο παντρεύτηκε με τον Λιάγκα και η εξήγηση της κομμάτι μάς ξάφνιασε και μας παραξένεψε η αλήθεια.

«Εγώ ήθελα παιδιά. Αυτό με ένοιαζε. Και όταν τον είδα σκέφτηκα πως θα ήθελα αυτός ο άνθρωπος να μεγαλώσει τα παιδιά μου... Προς Θεού δεν με ένοιαζε το αν θα μείνω στο ράφι αλλά ήθελα οπωσδήποτε παιδιά», είπε.

Η Μπεκατώρου, ωστόσο, επέμενε (απόρησε και η γυναίκα, εδώ που τα λέμε) και τη ρώτησε να της πει τι ήταν αυτό που την τράβηξε στον Γιώργο όταν τον πρωτοείδε, με τη Φαίη να της απαντάει: «Μόλις βρεθήκαμε πρώτη φορά με τον Γιώργο μαλώσαμε»!

Η Μαρία και πάλι επέμενε κάνοντας μία τελευταία προσπάθεια. Σου λέει, που θα πάει, θα πει ότι τον ερωτεύτηκε, την τράβηξαν τα μάτια του, το χιούμορ του. Κάτι τέλος πάντων. Και ναι ήρθε η πολυπόθητη απάντηση.

«Πάντα μου άρεσε ο Γιώργος. Τον έβλεπα στα δελτία στο Star και μου άρεσε πολύ. Έλεγα είναι γοητευτικός». Και πρόσθεσε: «Σκεφτόμουν τότε πως αν μου έλεγαν πως θα με άφηναν μόνη μου σε ένα δωμάτιο χωρίς τίποτα και να σκεφτώ με ποιον άνθρωπο δε θα βαριόμουν και θα περνούσα καλά... και είπα στον εαυτό μου με τον Γιώργο»!