Η Μπεκατώρου "εξαφάνισε" Καραβάτου - Σπυροπούλου!

11.05.2015
Πρεμιέρα είχε το σαββατοκύριακο η νέα εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, Πρωινό Σου-Κου.

Και ήτο σαρωτική στα νούμερα, αφού εξαφάνισε τις δύο αντιπάλους της, Κατερίνα Καραβάτου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ειδικά στην πρεμιέρα της, η Μαρία έκανε 28,8% στο γενικό σύνολο, ενώ στα δυναμικά κοινά εκτοξεύτηκε στο 34,6%

Βέβαια, λίγο ότι ήταν πρεμιέρα, λίγο ότι είχε καλεσμένη τη Φαίη Σκορδά, περισσότερο ότι η περιέργεια του κόσμου ήτο μεγάλη, η Μπεκατώρου δε δυσκολεύτηκε να εκτοξευτεί. Μάλιστα, το Σάββατο η Καραβάτου έκανε 9,3% στο γενικό και 8,5% στα δυναμικά. Για τη Σπυροπούλου, πάλι, η μέρα ήταν ένα… Βατερλό, αφού τόσο στο σύνολο, όσο και στα δυναμικά κοινά περιορίστηκε στο 5,6%!

Την Κυριακή τα νούμερα του Πρωινού Σου- Κου με καλεσμένο το «βαρύ» πυροβολικό του ΑΝΤ1, Γιώργο Παπαδάκη, είχαν μία μικρή πτώση, αλλά και πάλι η διαφορά με τις άλλες δύο κυρίες ήταν μεγάλη. Έχουμε και λέμε: Η Μπεκατώρου στο σύνολο έκανε 22% και στα νεανικά 25%. Η εκπομπή της Καραβάτου 9,4 % στο σύνολο και 7,5 % στα νεανικά, ενώ το «Σπιτάκι» της Σπυροπούλου με καλεσμένο τον Χρήστο Φερεντίνο ίσα που ανέβασε λίγο τα ποσοστά με 7.7% στο σύνολο και 6.2% στα νεανικά.