Στεφανίδου: Έτσι απάντησε στην επιστροφή της Ελένης!

11.05.2015
Δευτέρα 11 Μαΐου και η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο τηλεοπτικό της πόστο, σαράντα μέρες μετά τη γέννηση της κορούλας της.

Και όπως καταλαβαίνεις, η αγωνία, λαχτάρα και περιέργεια του κοινού για τη μεγάλη επιστροφή, που κόντεψε να εξελιχθεί σε… θρίλερ (όμοιο με εκείνο της γέννας) με το σήμερα επιστρέφει, αύριο επιστρέφει, ήταν μεγάλη. Μεγάλη, όμως, ήταν και η περιέργεια μας για το πώς θα απαντήσει η αντίπαλος, Τατιάνα Στεφανίδου στην επιστροφή της λεχώνας.

Εξάλλου, όλο αυτό το διάστημα που η Μενεγάκη βρισκόταν στο σπίτι με την κορούλα της, η Τατιάνα είχε κλείσει σημαντικά την ψαλίδα, ενώ υπήρχαν μέρες που έκανε περίπατο απέναντι στους συνεργάτες της Ελένης. Άλλωστε, τις τελευταίες κυρίως μέρες, με το φρικτό έγκλημα της μικρής Άννυς, θέμα με το οποίο ασχολήθηκε ζεστά η Στεφανίδου, είχε καταφέρει να κάνει τρελά νούμερα τηλεθέασης. Πώς, λοιπόν, απάντησε στην επιστροφή της Ελένη;

Και πάλι με ένα θέμα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Την ώρα που απέναντι στης Ελένης γινόταν της… λεχώνας το πανηγύρι, με γέλια, φωνές, παιγνίδια, ροζ μπαλόνια, γλυκά και άλλα πολλά, η Τατιάνα φιλοξενούσε στον καναπέ της την 22χρονη που πριν λίγο καιρό είχε μαχαιρώσει τρεις συμμαθήτριες της στη Σχολή ΟΑΕΔ, στο Ρέντη.

Το 22χρονο κορίτσι που είχε πέσει θύμα bullying, όπως είχε υποστηρίξει, για πρώτη φορά, μίλησε για την ενέργεια της εκείνη. Η Τατιάνα καθισμένη δίπλα της στον καναπέ μίλησε με την κοπέλα, η οποία αποκάλυψε πολλά. "Εννοείται πως έχω μετανιώσει. Μακάρι να μην το είχα κάνει και να είχα αφήσει τη σχολή, να είχα κάνει κάτι άλλο. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω δεν θα είχα επιτεθεί στις συμμαθήτριές μου", είπε μεταξύ άλλων.

Δε μένει, λοιπόν, να δούμε το… μπιλετάκι της AGB το πρωί της Τρίτης για τις δύο κυρίες.